Transrodna olimpijska ‘parodija Posljednje večere’ izazvala je bijes

Parodija Posljednje vecere na Olimpijskim igrama
454 komentara

Mnogi internet korisnici nazvali su ceremoniju otvaranja Igara u Parizu najgorom ikada

Ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u petak izazvala je bijes globalne javnosti zbog predstave ispunjene očiglednim parodijama kršćanskih vjerskih simbola.

Internet korisnici tvrdili su da je nekoliko dijelova ceremonije ismijavalo univerzalno prepoznatljiva umjetnička djela povezana s kršćanstvom. Jedna takva izvedba uključivala je transrodne izvođače koji su se pojavili kako bi ponovno prikazali ‘Posljednju večeru’, poznatu sliku Krista i njegovih apostola renesansnog umjetnika Leonarda da Vincija. Korisnici na X-u (bivši Twitter) i Instagramu podjednako su kritikovali izvedbu kao “odvratnu” i “potpunu blasfemiju”.

Mnoge javne osobe bile su među onima koji su kritizirali izložbu, uključujući osnivača Tesle i SpaceX-a Elona Muska, koji je rekao da je to “iznimno nepoštovanje prema kršćanima”.

Ponovljena prisutnost transrodnih osoba i drag queenova na ceremoniji zgrozila je mnoge korisnike. Na primjer, tri drag queen bile su među nosiocima baklje koji su nosili olimpijski plamen na putu do Pariza. Neki korisnici interneta optužili su organizatore da se bave wokeizmom i ustvrdili da Olimpijske igre ne bi trebale biti pretvorene u paradu ponosa ili drag show.

Još jedna epizoda koja se smatrala ismijavanjem kršćanstva bio je jahač na blijedom konju koji je paradirao rijekom Seinom. To se smatralo referencom na jednog od četiri jahača apokalipse – onoga koji predstavlja Smrt – u biblijskoj Knjizi Otkrivenja. Korištenje takvog simbola neki su doživjeli kao “pravi sotonistički” i sugerirali da se time jasno stavlja do znanja da “kršćanski gledatelji nisu dobrodošli”.

Nekoliko videozapisa objavljenih na internetu sadržavalo je kompilaciju nastupa s pariške ceremonije otvaranja pored nekih iz prošlih godina. Događaj od petka nepovoljno se uspoređivao sa spektakularnim Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, na kojima je sudjelovalo 2008 bubnjara koji su izvodili isti ritam, i Olimpijskim igrama 2014. u Rusiji, koje su uključivale baletnu posvetu ‘Ratu i miru’ Lava Tolstoja. Korisnici društvenih mreža masovno su tvrdili da Pariz nije dorastao standardima dosadašnjih ceremonija otvaranja.

“Jednostavno jedna od najgorih ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u novijoj povijesti… Pariško sranje”, napisao je jedan korisnik.

“Ovo će u konačnici zauvijek biti nezaboravna ceremonija otvaranja Olimpijskih igara, uspomena koju bismo tako željeli da možemo zaboraviti”, ponovio je drugi.

Obraćajući se organizatorima nakon ceremonije, francuski predsjednik Emmanuel Macron je izgleda ignorirao kritike koje je izazvala, pohvalivši njihov rad i rekavši da je “ponosan” što su “učinili da Francuska zablista”. Objavio je sličnu poruku na svom službenom X računu, ali je od tada dobio nekoliko tisuća komentara korisnika koji su se pitali: “Čime se tu mogu ponositi?”

hrišćanstvoOlimpijske igreTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
454 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Keki
1 mjesec prije

Očekivano. Igre u Londonu su prikazivale svijet pod ropstvom virusa i smrti vjerujem da se sjećate.

Zmaj, najprviji
1 mjesec prije

Baš slatka ova što glumi Jesusa.

xyz
1 mjesec prije

Ali ovo znaj da će u pošljednje dane nastati vremena teška. Jer će ljudi postati samoživi, srebroljupci, hvališe, ponositi, hulnici, nepokorni roditeljima, neblagodarni, nepravedni, neljubavni, Neprimirljivi, opadači, neuzdržnici, bijesni, nedobroljubivi, Izdajnici, nagli, naduveni, koji više mare za slasti nego za Boga.(2. Timotiju 3:1-4) I ovo znajte najprije da će u pošljednje dane doći rugači koji će življeti po svojijem željama, I govoriti: gdje je obećanje dolaska njegova? Jer otkako oci pomriješe sve stoji tako od početka stvorenja. Jer navalice neće da znadu da su nebesa bila otprije i zemlja iz vode i usred vode Božijom riječi. Zato tadašnji svijet bi vodom potopljen i pogibe. A sadašnja nebesa i zemlja tom istom riječi zadržana su te se čuvaju za dan strašnoga suda i pogibli bezakonijeh ljudi. Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubazni, da je jedan dan pred Gospodom kao hiljada godina, i hiljada godina kao jedan dan. Ne… Čitaj više »

Protiv Sistema
1 mjesec prije

Europa je na izdisaju i nema joj spasa. Degenerativnost je prisutna na svakom koraku. Slijede nam jako teška vremena i desetljeća patnje i agonije. Iz ovoga stanja nema brzog izlaska

MladenSt
1 mjesec prije

Pa Pariz je kroz povijest bio grad razvrata i bluda a oni su ga preimenovali u grad ljubavi da bi malo ublažili .Ništa čudno za njih nego su samo nakljukali izvođače psihoaktivnim supstancama kao i koreografe i to je to .I Marqies đe Sade bi im pozavidia na ovoj koreografiji .

Tupko Glupko
1 mjesec prije

U dva tjedna sabiše Olimpijske igre, a upravo završeno europsko nogometno prvenstvo je trajalo mjesec dana.

Organizatori Olimpijskih igara se žale da im slabo ide prodaja karata za natjecanja.
Da ne spominjemo da su svi kreveti u Parizu od kartona koji bi trebali spriječiti omiljenu zabavu svih vrhunskih sportaša i sportašica na njima.

tatamata
1 mjesec prije

zmajcekova ekipa gdje svi dijele zajednicki sindrom … svi sa diagnozom munjeni 100%

AJeTo
1 mjesec prije

Lukavo su predstavnike nacija smjestili u plovila, tako da biraju pokloniti se zvijeri ili skočiti u vodu među piranje s bocama kisika.

Nekoime
1 mjesec prije

Još jedan doprinos Židova zajedničkoj “judeo-kršćanskoj” kulturi.

markac
1 mjesec prije

Za mene ovo je borba svjetla i tame, hoćemo li prihvatiti nakaradni i izopačeni svijet tame, svijet krivih vrijednosti, ratova, korupcije, pedofilije, krađe i da ne nabrajam ili smo voljni prihvatiti energiju svjetla, ljubavi obitelji, mira. Na nama je odabir gdje će naša svijest evoluirati, kako pojedinca tako i kolektiva…

držnedaj
1 mjesec prije

E ovo je danas prava slika i prilika današnjeg Zapada…lud zbunjenoga

Zeljko
1 mjesec prije

Napisao sam prije par godina na ovom portalu, parafrazirati ću:” Sve na planeti Zemlji što nosi prefiks “međunarodni” treba ukinuti, mislim da sam to napisao par mjeseci prije “gripe” i službenog početka ludila! “Pjesmu Eurovizije”, “Olimpijske igre”, samo što nisu ubacili u “program” disciplinu “pljuvanje u dalj”, imamo tu “disciplinu” na portalu naročito zadnjih dana, “UN”, “UNHCR”, “UNICEF”, “Crvenu križ”, itd. sve to treba ukinuti i napraviti nove, ako se ima još vremena prije službenog WW III još, problem bi bio sjedišta tih novih organizacija jer “akcija” stvara “reakciju”, na ovo ludilo u Paris “rađa” se odmah “klerikalno, desničarsko”, ne mogu naći bolji naziv, ludilo, polarizacija se produbljuje u svim sferama života na planeti Zemlji, obitelji normalne skoro da ne postoje, susosjećanja skoro da nema, solidarnosti nema, rođena braća nemaju kontakt, itd.! Moje mišljenje, internet, “pametne telefone”, “društvene mreže” , itd. što prije ukinuti ili ostaviti internet sa ograničenim stvarima,… Čitaj više »

vrlodrag
1 mjesec prije

Ovo je zrelo za jednu dobru čistku i streljačke vodove. Pošalji Vlado jednu raketu po osobnom izboru. Na primjer Sarmat ali nećemo se buniti ni protiv Iskandera.

Ovo je jedan običan degenerativni klub izroda raznih vrsta ujedinjenih u mržnji prema svemu dobrom i lijepom. Bionegativni homoseksualci i slični degenerici zajedno protiv čovječanstva.

eks
1 mjesec prije

To su evropske civilizacijske vrednosti. Normalnom čoveku se zgadilo .

🐉®️
1 mjesec prije

Tako je nekako i izgledala posljednja vecera.
Partijanje pred odlazak.

Hagar
1 mjesec prije

Parada sotonizma. Glavni cilj sotone skoro postignut, izruguje se s covjekom i krscanstvom,a covjek slobodno bira na vlast te koji se izruguju. Dragi moji svi koji ste doveli HDZ na vlast opet – sudjelujete u sotonistickom igrokazu. Svi koji jos kupujete u Lidlu koji Vam je cestitao Bozic kao “sretni blagdani” sudjelujete u sotonistickom igrokazu. Ne treba vam ni oruzje, ni mrznja da posaljete sotoniste tamo gdje im je mjesto. Dovoljno je odreci se malo svoje komocije za Boga i covjeka.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Rijetka vrsta redovnika stavi sedam odraslih koza u šupu tijekom ljeta.
Ostave ih mjesec dana dok im jaja nisu kao dinje. Kad im postane prevruće, počnu se zajebavati.

Redovnici onda uzimaju osušene
krvavo sijeme sa jaja i pomješaju sa mlijekom.
To čini najbolji namaz za kruh koji je ikad postojao.

Ivan BGD
1 mjesec prije

Gledam komentare botova na liberalnim medijima – glavni argumenti su im da je to moderno i da je ovo 21 vek, (uz tako smislene argumente niko normalan ne moze da protivreci zar ne), a one kojima se to nije dopalo salju u 10 vek ili kameno doba, kazu da su neznalice i ne znaju sta je prava umetnost i kreativna sloboda, i slicno.
Kod nekog ko ne razmislja svojom glavom to verovatno i prolazi, i prihvataju. U sustini ti demoni se i bore da ih povuku sa sobom u izopacenost i zlo.

Medjutim ko nije ogrezao u zlu takve pretstave ce videti kao nesto odvratno i odbojno.

podhitno
1 mjesec prije

Pozivam crkvu i odgovorne crkvene ljude u Vatikanu da obnovi INKVIZICIJU. Upotpunosti podrzavam srednjovjekovni pristup i metode!

nastran
1 mjesec prije

ne muči me vrijeđanje bilo čijih vjerskih osječaja, ali ovo je toliko bizarno da je prosto odvratno!

1 mjesec prije

Sto da ne? Hoce li neko iz olimpijskog komiteta ili politicara da odgovara?

Ali da ih vidim da ovako u Iranu ismevaju islam…

1 mjesec prije

Pozdrav svima kol’ko prisutnih ima ! Ipak ću nešto u koment, jer imaaaa se o čemu promišljati osim odabira posta i iskakanja od svhe- sportsko nadmetanje koje služinčad zla koristi a i ima Vas koji nije izdržao šutit.Od kud se more krenuti?…………..pa biram ovo i nije baš preodavno navedeno jer ne znam kad je to točno na netu osvanulo a ja našao: “Čovjek će se uskoro suočiti sa nestankom svijeta kakvog poznaje” Sljed zbivanja na planeti Zemlja ide u prilog navedenome što svaki od Vas već valjda i uočava di opisano u nastavku o nadolazećem nudi prilično ???za promišljanje i preopširno je za ući u koment iako su pojašnjenja sve preciznija a neću navoditi- sačekajmo pokazatelje te jučer jedan tragatelj objavi iz tog zujanja: Ultimately, in 20 . . , the Last Weeks will commence …prevod…Naposljetku, 20… godine započet će Posljednji tjedni    Objavio ………… 27. srpnja 2024. u 8:36 ipak… Čitaj više »

Ante
1 mjesec prije

Ta Europa me sve više podsjeća na posljednje godine Yugoslavije, cijene su divljale, političari su izdali državu, lopovi su se bogatili na račun radnika. Svi znamo kako je yugoslavija završila, nitko nije mislio da će biti rata. Yugu nisu napali vanjski neprijatelji nego su je razvalili oni koji su je trebali čuvati. Tako se sada događa sa Europom, oni koji je trebaju čuvati uništavaju Europu.

OGO
1 mjesec prije

Zar nije to sve opisano u Otkrivenju da ce bog dopustiti da se ukine lazna religija na cjelom svjetu.
To se upravo desava jer kako stoji sotona vlada ovim svjetom.Dolazi vrijeme jedne religije boga sotone
koji zna da ima malo vremena a cilj mu je unistiti covjecanstvo.Zato su sluge sotone vrlo mocne i niko ih ne moze u ovom momentu zaustaviti.
Religije svjetske nisu slavile pravog boga vec su podupirale interese politike i gurale svijet u ratove i podjele neke su krajno militantne.
Dobra vijest u ovom je da ce bog dati zastitu svim iskrenim ljudima iz svih naroda koji imaju u srcu pravednost inace nebi prezivili vremena koja dolaze a ovo sto se desava tek je pocetak.
Zato u Bibliji stoji poruka svim pravednim ljudima ove planete NE BOJTE SE

1 mjesec prije

predlažem da promišljate o ovome tekstu i jako ima sinhronicitet sa navedenom objavom u prethodnom komentu: ……Godine 2024. čovječanstvo će biti prisiljeno, u sve većem broju, na karmičku razinu. To će biti način na koji kanaliziramo svijest koja čezne za razotkrivanjem i ponovnim usklađivanjem – kako ćemo obnoviti ravnomjeran tijek Pomaka. Stoga je vjerojatno da će put ponekad biti kamenit. To je ono za što se moramo pripremiti. Ako se pretvorimo u aktivirajuću energiju i proradimo,(sjeti se Tesla izjave-navoda), tada će sve biti dobro. Ali ako ljudi nastave ignorirati i odvraćati pažnju, bit će im sve teže. Naša životna orijentacija mora se više usmjeriti na vezu sa samim energetskim poljem – razotkrivajućim tokom koji želi reanimirati naše živote i pomladiti nas. Ali prvo, iako može zvučati kontradiktorno, moramo se usidriti u našem svetom temelju postojanja – jer odatle potiče prirodni toroidalni tok života – ono što je fraktal većeg sustava: naše Zemlje, Sunca i galaksija. Sve je… Čitaj više »

Subaru avatar
1 mjesec prije

I sad ti gledaj to ko fol natjecanje koje je samo rat protiv suradnje a klanjaju se ovakovim uradcima zlu koje vlada planetom. I malo djete bi zaključilo tko im je poslodavac.

onaj najglu...Dalton
1 mjesec prije

Nije to bila kiša…
I nebo je zaplakalo od pogleda na ono što se događalo na otvaranju Olimpijskih igara.

Iz rubrike: ”Macronov sotonistički bal”…

P.S.
Baba, šta kaže Papa, jel’ gleda otvorenje Olimpijade…
Ima je slobodan dan.

P..P..S.
Baba, Plenkoviću će plaća krešiti 2.000 eura, a većina penzića će dobiti 20 – 40 eura povišice…
Dobro su prošli, moga’ im je dati slobodne dane.

Koja
1 mjesec prije

Nama, običnim smrtnicima, prostoj raji koja je u velikoj većini ovakav i ovakvog tipa članci samo škode! Večina to nije ni primetila, da se tajna večera ismeva, šta li! Trud je na svim nivoima vidimo da se nezainteresivana raja nekako animira, počne kao nešto pametovati i tu im se nazire kraj…učine grešku neku 100%

gogo
1 mjesec prije

dakle , židovi upralvjaju svim sferama društva ! Lik je gey židov kojeg financira fracuska da nas kolektivno ponižava ! Sada znate zašto ih se njemački kaplar rješio !

NALET
1 mjesec prije

Ne kaže moja mudra punica džabe: “Bogu se klanjaju, a Vraga služe”.

Aloha

vigor komar
1 mjesec prije

pun .urac transrodnih(angela, kamala…), biseksualnih(hillary, vucic…) i homoseksualnih(makron…) nakaza. lomaca, lomaca, lomaca!

Tusam rodjenja
1 mjesec prije

Pod hitno izaci iz kaljuze Europske unije i pozatvarati sve koji su nas tamo odveli. Svim političarima zabraniti odlazak u crkvu, a Sabor nakon zasjedanja dobro okaditi sa tamjanom i svetom vodicom.

Darko
1 mjesec prije

Tako to izgleda kada manjina zajebava većinu koja to trpi. Trebao je netko od građana poslati pokoju ručnu ili zasuti stoku rafalnom paljbom pa se to više ne bi ponavljalo, jer inače, tom woke i LGBT zlu nema kraja i biti će sve gore. To se može sada iskorijeniti samo silom..

vrlodrag
1 mjesec prije

Odjednom konclogori izgledaju kao sasvim primjereno i racionalno riješenje. Siguran sam da bi drug Koba znao sa ovakvima postupati.

Darko
1 mjesec prije

Katolici moraju nešto naučiti od Muslimana i vratiti na ovakvu provokaciju toliko žestoko da im više nikada ne padne na pamet vrijeđajući milijune ljudi na ovaj način. Da su ovo napravili Muslimanima Pariz bi plivao u krvi..

Seljak
1 mjesec prije

Nešto gadno ne štima 🤔

Darko
1 mjesec prije

Vrijeme je da se iz svih europskih zemalja istjeraju LGBT ludilo i zabrane provokacije s povorkama “ponosa” koje su u suštini ludila i sramote ljudske civilizacije. Niti životinje nisu toliko bolesne koliko je bolesna zapadna kultura koja podsjeća na zadnje dane rimskog carstva ili sodomu i gomoru. To zlo se izdiglo puzajućom strategijom mic po mic do tih razmjera da će mu sada biti teško stati na kraj. Sada ako nema više zakonodavnog i pravnog lijeka tom ludilu, većina je dužna pružiti otpor sama početi rješavati taj karcinom društva. Sva sreća je da su Rusi shvatili kuda to vodi i jedina su nada da će izliječiti tu bolest zapada.

tihobl
1 mjesec prije

Putin: govorio sam vam.

A proljetos je Putin rekao da Zapad vode satanisti i njihove sluge.

Cijela Rusija se grozi od ovih scena. Stavljaju paralelno snimke otvaranja olimpijade u Sociju ili Pekingu sa ovim. Razlika je drasticna. Definitivno dva smo svijeta razlicita.

Гавран
1 mjesec prije

Svako ko učestvuje u tom *ranju, podržava ga.
Svako ko gleda to *ranje, podržava ga.
Svaka zemlja i svaki pojedinac!
Naši olimpijski junaci su njihovi pijuni i lutke.
#
Olimpijada u Engleskoj je pretstavila bolničke krevete.
Olimpijada u Francuskoj SMRT KOJA PRELAZI REKU STIX i hrli nam u zagrljaj.
Ili nešto tome slično.
#
Sva sreća te imamo dve svetske vlade.
Olimpijsko vizionarstvo je ograničeno na matično govorno područje i uslužne teritorije.

Zoro
1 mjesec prije

ovaj bal degenerika u parizu je zasluženi finale jedne razbojničke tzv civilizacije, zapadne
stolječima su bezobzirno pljačkali i uništavali narode širom svjeta i sada su dobili šta su zadlužili skončat če u svom ludilu
Hrvatska mora izači iz te evropske unije i natoa, organizacija sotonskog imperijalističkog barbarskog zapada, vratiti se Balkanu i Balkanskim vrijednostima šta je jedino primjereno našoj Slavenskoj prirodi, da hoču da se mogu dogovoriti sa policajcem i službenikom ka čovik sa čovikom a ne da ka roboti provode neke izmišljene pisane zakone, nepisane mi poštujemo za razliku od zapadnjaka
sve koji se dive zapadnom bogastvu i “redu” istjerat sa Balkana na zapad, oni su od tamo donili ovo ludilo i zlo, a tamo su otišli zbog svoje materijalističke prirode i želje za bogastvom, ljudi s greškom
evropljanima na 100 godina zabranit ulazak u Hrvatsku
vratit se predkrščanskim religijama izvorno našim a ne nametnutim

Mučki Provokator
1 mjesec prije

Dok ljudi u ruskoj krajini i palestinskoj krajini ginu zbog natovog sirenja i geopolitickog utjecaja ovi organizirali igre i za otvorenje derperske orgije i dernek bogataskih izopacenih bolesnika koji neznaju sta bi sami sa sobom.

zoki
1 mjesec prije

posljednja večera trans ljudi….

Pero
1 mjesec prije

Ništa čudno pa režiser predstave je Thomas Jolly,Židov,homić,mislim i oženjen(udat).Zanimljivo kako nema kod nas nikakve reakcije crkve ,onog u Vatikanu ne računam taj je ionako njhov.

Max
1 mjesec prije

Nisam ni htio gledati.

Odisea
1 mjesec prije

Nisam vjerovao u teorije zavjere,ljude guštere itd…
Sada vidim da je bilo istine u svemu tome,kao covid ludilo u kojem sam i sam učestvovao.
Sada su u Parizu samo pečat stavili na svoju agendu, sotonizma.
Žao mi omladine koja će protraćiti žovot u ludilu opstanka i ratova.
Mi smo posljednja generacija koja pamti koliko toliko normalnost,generacije iza nas će se boriti za golu egzistenciju , a ja mislio mad max i ostale apokalipse maštu nadrogiranih scenarista i režisera.
Sodoma i Gomora je naša budućnost, bili mi vjernici ili ateisti.

Bongo
1 mjesec prije

Sada zamislite da je netko uradio parodiju na auschwitz i rekao to su umjetničke slobode i d anije mislio ništa loše koliko bi se njih diglo na zadnje šapice i tražilo glave iako svi znamo da je 50% ako ne i više laž.
Ali dok god oni budu printali novac i držali medije pod svoje rugat će se kršćanima (još jedan dokaz da je stari zavjet laž jer da ga se oni drže i vjeruju u njega nebi vrijeđali Isusa) i to j eto.
Važno znat iza svega stoje gubavi cio-hazari sluge sotonine sinagoge zažni jevreji.

Zen
1 mjesec prije

Trebaju se ispričati svim “normalnim” ljudima, a ne samo krščanima. Jer ova menadžerija nakaza je uvreda čitavom ljudskom rodu.

Realist
1 mjesec prije

Sve to treba macolom ,smrdjive pedercine sotonisticke!!!

1 mjesec prije

Takav je život, teče između prošlosti i budućnosti, između zla i dobra. U središtu je čovjek, sa svojom voljom i to slobodnom voljom, na krajevima s jedne strane Bog i njegovo Nebo, s druge sotona i njegov Pakao. Čovjek može birati. Nitko ga ne prisiljava.
 
Svaki je čovjek kralj po duši i prijestolje mu je na Nebu.
Ali kad čovjek oskrvni svoju dušu i postane životinja, pa postane đavao, tada je svrgnut s prijestolja. Svijet je pun svrgnutih čela koja ne stoje više uspravna prema Nebu, nego su prignuta k Ponoru, otežana riječju koju je sotona u njih uklesao: PRODAN!!!

Zagreb
1 mjesec prije

The Decline of the West. Drzi se Rusijo!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI