Trump bi volio da Musk bude njegov savjetnik ako pobijedi na izborima

Elon Musk
8 komentara

Američki biznismen Elon Musk bit će dobrodošao da postane dio američke administracije ako američki republikanski predsjednički kandidat Donald Trump pobijedi na predsjedničkim izborima u studenom, rekao je političar.

Trump je u intervjuu za Reuters istaknuo da bi, ako se vrati u Bijelu kuću, želio Musku ponuditi mjesto savjetnika ili člana kabineta šefa američke administracije, ako se poslovni čovjek želi baviti takvim aktivnostima.

Nakon pokušaja atentata na Trumpa u srpnju, Musk ga je javno podržao u kampanji. Republikanski kandidat kasnije je dao intervju Musku na X-u, za koji je poduzetnik rekao da je pregledan više od milijardu puta.

Predsjednički izbori u SAD-u održat će se 5. studenoga. Demokratsku stranku trebao je predstavljati Joe Biden, no nakon njegovog neuspjelog nastupa u lipanjskoj debati s Trumpom, sve su glasniji pozivi aktualnom šefu države da odustane od borbe. 21. srpnja odlučio se povući iz utrke i podržati Harris za vrhovnu dužnost države.

Donald TrumpIzboriMuskSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zeljko
27 dana prije

Neće biti savjetnik jer “naranđasti narcis” neće biti šef WH nikada više! A dotični neće biti najbogatija osoba do ove Nove godine jer će “sasvim slučajno” propasti na burzama!

Max
27 dana prije

Dok se djeca nagode…

ime
26 dana prije

dva spasitelja. šta može bit gore od toga?

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI