Trump najavljuje da će istražiti Big Pharma, je li ovaj put stvarno ozbiljan u namjeri da krene na industriju cjepiva?

Trump - vakcina
48 komentara

U nedavnom obraćanju javnosti, Donald Trump je najavio planove za istraživanje farmaceutske industrije i industrije cjepiva kako bi se utvrdila veza između njihovih proizvoda i kroničnih bolesti izvan kontrole poput alergija, autizma, neplodnosti i pretilosti.

Trump kaže da je zabrinut zbog “neobjašnjivog” rasta prevalencije kroničnih bolesti i zdravstvenih problema, posebno kod djece.

“Vidjeli smo zapanjujući porast autizma, autoimunih poremećaja, pretilosti, neplodnosti, ozbiljnih alergija i respiratornih problema”, rekao je Trump – pogledajte video ispod. “Vrijeme je da pitamo što se događa?”

Trumpova “posebna predsjednička komisija neovisnih umova” za ispitivanje Big Pharme

Trump je nagađao da bi možda hrana, okoliš i određeni lijekovi mogli biti krivi za američku epidemiju kroničnih bolesti izvan kontrole. Također je doveo u pitanje prisutnost toksina i kemikalija u potrošačkim proizvodima – prije nego što su ti toksini i kemikalije postojali, mnogo je manje ljudi bilo bolesno kao danas.

“Svake godine trošimo stotine milijardi [sic] dolara za liječenje ovih kroničnih problema umjesto da prvo gledamo što ih uzrokuje”, objasnio je Trump.

“Prečesto je naša javna zdravstvena ustanova preblizu Big Pharma – ti zarađuješ mnogo novca, Big Pharma. Velike korporacije i drugi posebni interesi [sic] ne žele postavljati teška pitanja o tome što se događa sa zdravljem naše djece. Ako Big Pharma vara američke pacijente i porezne obveznike i stavlja profit iznad ljudi, oni moraju biti istraženi i pozvani na odgovornost.”

“Kada” se vrati u Bijelu kuću, Trump obećava da će uspostaviti ono što je opisao kao “posebnu predsjedničku komisiju neovisnih umova koji nisu kupljeni i plaćeni od strane Big Pharma”. Trump će ove ljude zadužiti da istraže što je uzrok desetljećima dugog porasta kroničnih bolesti.

“Vjerujem da razumijem Big Pharma bolje od bilo koga drugoga”, hvalio se Trump. – “Znam odakle dolaze.”

Nakon što se osnuje posebno povjerenstvo i provede njegovo istraživanje, Trump želi da ono “objavi preporuke kako svako američko dijete može imati sigurno i zdravo djetinjstvo”.

“To je razgovor koji je odavno trebao i to je razgovor koji američke obitelji zaslužuju”, tvrdi Trump. “Američke obitelji moraju voditi ovaj razgovor i moraju imati vođu, predsjednika, koji može učiniti nešto u vezi s ovim problemom – i ja ću to učiniti – hvala.”

Na X, netko pod imenom “Ryan King” (@RKING90210) pitao je za milijun dolara za koje kaže da je “Pfizer dao Trumpu 2017. za njegovu inauguraciju”, želeći znati kako bi to moglo utjecati na Trumpov plan.

“‘Otac cjepiva’ planira krenuti na veliku farmaciju?” upitao je drugi. “Tko će financirati tvoju kandidaturu, brate? Molim te…”

Drugi je pitao zašto Trump jednostavno ne podrži Roberta F. Kennedyja Jr. umjesto toga, budući da Kennedy već godinama govori o ovom pitanju i vjerojatno o tome zna puno više od Trumpa.

“Odjednom se Trump slaže s ovim? Kennedy sigurno dobiva na snazi.”

Drugi je pohvalio Trumpa za tu objavu, dodavši da se “i on mora riješiti NIH-a”.

“Oni su najveća skupina prevaranata”, dodala je ova osoba o Nacionalnom institutu za zdravlje. “Oni su povezani s Big Pharmom.”

američki izboriBig PharmaDonald Trumpfarmaceutska industrija
Pretplatiti se
Obavijesti o
48 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Pero
2 mjeseci prije

Što si krenuo na farmaceutsku industriju nije neka opasnost ali ti si krenuo na Židove koji ju drže a to je jako opasno.Kako je završio Kennedy ?

Max
2 mjeseci prije

Daj Bože ali u prošlom mandatu nije ništa učinio pa su možda ovaj put posrijedi prazna obećanja.

Max
2 mjeseci prije

Mene i danas u bolna koljena udaraju kučke i gadovi i nazivaju me neradnikom.

Max
2 mjeseci prije

I danas trpim podcjenivanje udarce i bol.

Cut The B.S.
2 mjeseci prije

Sure theeeng! NOT

Sardelino
2 mjeseci prije

Trampa su u njegovim razvojnim početcima , od totalnog bankrota u njegovom poslovima sa kockarnicama spasile obitelji koje su * osnovale Ameriku . Npr. Ronšildi uz pomoć CIA. On im je ostao veliki dužnik. Tako da svi oni koji misle da je Tramp neki novi prozor u svijet i da će im on pomoći da ostvare neke osobne ciljeve, grdo se varaju.

Rudar
2 mjeseci prije

Trump ozbiljan ? NE

Darko
2 mjeseci prije

Kad tad netko mora doći u Americi tko će razjebati duboku državu. Trampa se boje i možda to bude on..

Koja
2 mjeseci prije

A mi svi glorifikujemo amerikansku civilizaciju, društvo a oni glu*pi k’o i ovo naše biračko telo! Čim lik to priča on zna da će se to “primiti”

Ante
2 mjeseci prije

Prije izbora obećavaju brda i doline, poslije izbora svi dobiju figu. Svejedno ja znam što mogu očekivati od Trumpa a to je vika i dreka njegovih protivnika to je jedino čemu se mogu veseliti ako Trump pobjedi.

de ba
2 mjeseci prije

mrtvi populilsta i lajavac. ništa on neće. on samo laprda, kao što je laprdao u koroni u uredno puštao faućija da radi šta hoće. priče za malu djecu. on će ovo, on će on…neće on ništa. on će da radi ono što mu se kaže. jedno će da govori a drugo će da radi.

ime
2 mjeseci prije

imam most za prodat. u bruklinu. dostava besplatna.

NALET
2 mjeseci prije

Politika i šprice idu ruku pod ruku po podestu potkovanom tzv.medijima i LAŽNOM znanošću,koja sa zdravljem ima veze k’o Ćićolina sa asexualnošću….moraš biti gnjida, da bi se bavio gore navedenim,a šta gnjide rade,zna se.

Raskoljnikov
2 mjeseci prije

Naravno da nije

goran
2 mjeseci prije

trump ili biden obojica žderu iz istog lonca.
sad bi provjeravao kad ste procijepili 80% svjetske populacije.
i tebe i bidena i sve idiote koji su zagovarali cijepiva ja bi vas poslao u sibir na izdržavanje kazne do kraja života.
svi ste vi proklete UBOJICE

Ultraturbo pravi Zmaj
2 mjeseci prije

Trump je idol naseg reptila zelenog koji se lazno predstavlja kao Zmaj.

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

Robert F. Kennedy Jr. je uvjerljiviji od Trumpa u borbi protiv umrežene bande i svjestan je većeg broja njihovih prevara i muljaža.

BanOvan
2 mjeseci prije

Da je ista mogao dokazati i uciniti ucinio bi da dokaze da su ga nategli na izborima.
Jedino moze otici kod zeleta u generalstab da mu pizzousti udari autogram na yayca sa onom penkalom sto ju dobi onomad.

DZuro DZak_ovic
2 mjeseci prije

Ma oce , ruk moj

2 mjeseci prije

😛 Black Draco Zoo 🤒😛
💥💥🌷💥

2 mjeseci prije

Klipane budi ono šta jesi – Mrdo,
a ne BLACK DRACO ZOO.
Al’ pošto si SMrdo ne ćeš biti Mrdo. Rog! Rog!

2 mjeseci prije

Ponavljam da ti uđe u tu tvoju šuplju lubanju:

Mrdo očerupani tetrijebe, roker zvačka sa brabonjku
s tom tvojom pješadijom zmajeva ne ćeš moći izličiit svoj
kompleks ‘zmaja’ ovdi na portalu nego moraš otići psihiću,
bolje egzorcisti on će te garant osloboditi.
Poslušaj, misli na sebe jer ćeš inače završit u bilu košulju svezanih rukava.
Sotonjaro samo za tebe jedna rogić roga. Rog! Rog!
P.S. Mandrilo sotonin još se nisi izvinio ljudima…..

BanOvan
2 mjeseci prije

Da je ista mogao dokazati i uciniti ucinio bi da dokaze da su ga nategli na izborima.
Jedino moze otici kod zeleta u generalstab da mu pizzousti udari autogram na yayca sa onom penkalom sto ju dobi onomad.

trtmrt
2 mjeseci prije

jel vi uopće znate da je šesta us država tužila fajzer?

Keki
2 mjeseci prije

Uvijek je on spreman, ovisi samo koliko je podmetanja usput. Što na kraju pokazuju i sabotirani i ukradeni izbori.

Biti-ili-ne-biti
2 mjeseci prije

– globalni rat već traje – to je neobjavljeni, asimetrični rat punoga spektra “asimetričan” jer ga vodi relativno malobrojna oligarhija protiv većine populacije; “puni spektar” znači da je bojno polje um ljudi, da se vodi psihološki i informacijski rat, da se osim konvencionalnih oružja i osim kemijskih i bioloških oružja, vodi i rat značajno reduciranima hranom, vodom i energentima, da se vodi rat pomoću sofisticirane tehnologije (umjetna inteligencija, nanotehnologija, genske preinake i geoinženjerstvo – koje su sve tehnologije u rukama oligarhije)   ciljevi toga globalnoga rata su: – značajno smanjiti globalnu populaciju (ostaviti tzv. “zlatnu” milijardu) – uvesti totalni nadzor sveukupne populacije (pomoću ugrađenih im nanorobota) – prisvojiti sve preostale resurse (pomoću masovnoga osiromašivanja najvećega dijela populacije)   sredstva su: bankarski sektor MIC (vojno – industrijski kompleks) BP (“big pharma”) big 4 (4 najveće korporacije iz područja IKT-a) MSM (prevladavajuća glasila)   – sva ta sredstva su u rukama oligarhije, koja… Čitaj više »

Tim
2 mjeseci prije

Od kuda ta promjena? Nije li on zastupao bockanje?

zoran
2 mjeseci prije

treslo se brdo, a rodio se mis.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI