Trump reagira na Putinovo navijanje za Harris

Putin i Trump
13 komentara

Republikanski predsjednički kandidat rekao je da nije siguran treba li se osjećati uvrijeđeno ili zahvalno

Američki republikanski kandidat Donald Trump rekao je u četvrtak da ne zna što osjeća prema ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, navodeći da više voli svoju demokratsku suparnicu, potpredsjednicu Kamalu Harris.

Ruski čelnik rekao je ranije tijekom dana na Istočnom gospodarskom forumu u Vladivostoku da bi Moskva radije vidjela da Harris pobijedi na američkim predsjedničkim izborima u studenom. Putin je publici rekao da se divi “zaraznom smijehu” kandidatkinje Demokratske stranke i da poštuje izbor sadašnjeg predsjednika Joea Bidena da je podrži kao svoju nasljednicu.

“On [Putin] je podržao Kamalu, a ja nisam znao trebam li ga nazvati i reći mu ‘puno hvala’… Ne znam točno što bih rekao o tome. Ne znam jesam li uvrijeđen ili mi je učinio uslugu”, rekao je Trump tijekom događaja u Ekonomskom klubu u New Yorku.

Reagirao je glasnogovornik američkog Vijeća za nacionalnu sigurnost John Kirby izjavivši da bi se ruski predsjednik trebao suzdržati od razgovora o američkim predsjedničkim izborima.

Putinove primjedbe došle su kao odgovor na pitanje na forumu o tome ima li preferiranog kandidata na američkim izborima sada kada je Joe Biden, za kojeg je ranije izrazio sklonost, odustao.

Putin je odgovorio da nije posao Rusije birati “favorita” na izborima, već da to ovisi o američkim biračima. Moskva je u više navrata odbacila optužbe Washingtona o pokušajima uplitanja u američke izbore.

Govoreći o Harris, ruski je predsjednik sugerirao da bi njezino pozitivno raspoloženje moglo značiti da će se suzdržati od nametanja toliko sankcija Rusiji kao što je to učinio Trump, za kojeg je Putin rekao da je uveo više ograničenja Moskvi nego bilo koji drugi predsjednik u američkoj povijesti u to vrijeme.

“Na kraju, izbor je na američkom narodu, a mi ćemo se prema njihovoj eventualnoj odluci odnositi s poštovanjem”, rekao je Putin.

IzboriKamala HarrisPutinSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Junge
10 dana prije

Nitko se nesmi mjesati u americke izbore a americka vlada se mjesa u svacije

Max
10 dana prije

Cirkus i psihološke igre.

Warrior
9 dana prije

U kojoj mjeri je Trump zaluđeni zionist,govori činjenica da je počeo koristiti izraz-palestinac-kao uvredu.po luđačkom zionizmu mu konkurira r.f.k.-jr,koji je za savjetnika uzeo onog manijaka,rabina shmuela!nema antiratne osobe pri vrhu američke politike.neki če nas uvući u gadno sranje iz financijske koristi,a drugi bi nas uvukli jer su vjerski fanatici.

Schwarze Hunderte
9 dana prije

Ta logično da su više za Kamalu ! Bena k’o i Biden I cjela ta ekipa okolo njih ! Sa Trumpom bi bilo , puuuno teže . Hebi ga …Taj em zna em posjeduje integritet ! Ovak … Podrži maloumne spram sebe i pođi mirno spat 🤷 .

Zar ne
9 dana prije

Potpredsednica SAD i demokratska kandidatkinja Kamala Haris u avgustu je prikupila 361 milion dolara od skoro tri miliona donatora, saopštila je danas njena kampanja.

To je više nego dvostruka suma koju je prijavila kampanja njenog protivnika, republikanca Donalda Trampa sa 130 miliona dolara,

Red Dog
9 dana prije

Vova ih zajebava.
„Zarazni smeh“. Ona se kezi kao ludaca.
Opet je bacio kosku psima i oni size sada 🙂

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI