Trump se prvi put pojavio u javnosti nakon pokušaja atentata

Trump i JD Vance na skupu
7 komentara

Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump u dvoranu je ušao zavijenog uha

Bivši američki predsjednik Donald Trump pozdravljen je gromoglasnim pljeskom na večeri otvorenja Republikanske nacionalne konvencije u Milwaukeeju, Wisconsin.

Četverodnevna konvencija započela je samo dva dana nakon neuspjelog pokušaja atentata na Trumpa, koji je u ponedjeljak službeno nominiran kao predsjednički kandidat stranke za izbore u studenom.

Publika je burno klicala kada se Trump, s bijelim povezom na desnom uhu, pojavio na velikom platnu, hodajući od backstagea do kongresnog poda uz live verziju pjesme Leeja Greenwooda “God Bless the USA”.

Nakon što je pozdravio svoje pristaše, koji su skandirali “SAD! SAD!” i „Borba! Borba! Borba!” Trump se popeo stepenicama do VIP dijela. Stajao je uz svog novog podpredsjednika JD Vancea i predsjedavajućeg Zastupničkog doma Mikea Johnsona s lijeve strane, te predstavnika Floride Byrona Donaldsa i novinara Tuckera Carlsona s desne strane.

Trump je imenovao JD Vancea kao potpredsjedničkog kandidata, ali se nije obratio na konvenciji u ponedjeljak. Očekuje se da će održati govor, koji je revidirao nakon pucnjave, zadnjeg dana okupljanja u četvrtak.

Metak je okrznuo Trumpovo desno uho kada je napadač ispalio najmanje pet metaka iz poluautomatske puške u njegovom smjeru tijekom predizbornog skupa u Pennsylvaniji u subotu. Jedan je gledatelj ubijen, a dvoje je teško ranjeno prije nego što su strijelca smrtno ubili službenici američke tajne službe.

— Ne bih trebao biti ovdje; Trebao bih biti mrtav”, rekao je Trump u intervjuu za New York Post u nedjelju. Bivši predsjednik je rekao da je za događaj u Milwaukeeju pripremio “izuzetno težak govor… sve o korumpiranoj, užasnoj administraciji”, ali ga je “odbacio” nakon pokušaja atentata.

„Želim pokušati ujediniti našu zemlju… ali ne znam je li to moguće. Ljudi su jako podijeljeni”, dodao je.

Donald TrumpIzboriJD VanceSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zmаj, najpraviji
1 mjesec prije

Ma legenda ba! Nemere mu niko ništa, jaći je i od sudbine, ba! Ima da močvara postane su’a k’o barut!

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Čini se ..Boli ga uho . Za sve !

Anastazija
1 mjesec prije

Fantastis

Max
1 mjesec prije

Dobro držanje.

Motorola
1 mjesec prije

Kreteni i drolje….

Jomla
1 mjesec prije

… su strijelca smrtno ubili…
Tjah… 😛

Babilon
1 mjesec prije

Kakav gospodin ovaj naš predsjednik Trump, branitelj slobodnoga svijeta

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI