Trumpov sin ismijava Zelenskog

Zelenski
28 komentara

Povlačenje američkog predsjednika Joea Bidena iz predizborne kampanje postalo je veliki udarac za ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog, koji sada nema od koga da muči novac, u šali je sugerirao Donald Trump Jr.

Sin republikanskog kandidata je u ponedjeljak na X (bivši Tviter) objavio ispravljeni snimak ekrana, navodno ekran Bajdenovog mobilnog telefona. Na slici je prikazana nevjerovatna 52 ‘propuštena poziva’ od Zelenskog, kao i pregršt uznemirenih ‘poruka’, odnosno “moj novac i dalje dobro dolazi”,  “uplašen sam” i “molimo se javite se”.

Šala je očito usmjerena na raskošnu vojnu i finansijsku pomoć kojom je Bajdenova administracija obasipala Kijev usred sukoba s Rusijom, kao i na sve veće zahtjeve za još, koji redovno stižu od Zelenskog.

Objava dolazi usred niza sarkastičnih poruka Trumpa mlađeg, koji je slavio Bajdenovu odluku da odustane od utrke suočen s olujom kritika svojih kolega demokrata s kojima se američki predsjednik suočio nakon svog katastrofalnog debate protiv Donalda Trampa.

Ubrzo nakon što je Bajden objavio svoju odluku i podržao svoju potpredsjednicu Kamalu Haris kao najbolji izbor za Demokratsku stranku, Trump mlađi je na društvenim mrežama sugerirao da su to dvoje zapravo isti i da promjena zapravo ne znači nikakvu razliku.

“Kamala Harris posjeduje cjelokupnu ljevičarsku politiku Joea Bidena. Jedina razlika je što je ona čak liberalnija i manje kompetentna od Joea, što zaista nešto govori. Ona je bila zadužena za granicu i vidjeli smo najgoru invaziju ilegalaca u našoj istoriji”, ustvrdio je, uz primjedbe koje su u skladu s izjavama njegovog oca, koji je Bajdena jasno opisao kao “najgoreg predsjednika ikada” u Američka istorija.

Donald Trump Jr.SADZelenski
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 mjesec prije

nije mu odsviro nista na klaviru … ebga

Zmaj, najprviji
1 mjesec prije

…pregršt uznemirenih ‘poruka’, odnosno “moj novac i dalje dobro dolazi”…
—————

“Moj novac i dalje dolazi, zar ne?” (‘ebote prevodilac)

hiber
1 mjesec prije

Ako ovako nastave, na dobrom su putu da izgube dobijene izbore.

Jednostavno
1 mjesec prije

Sin pametan na Tatu

burt
1 mjesec prije

Trump mlađi slavio je odluku Bidena da odustane od kandidature a u nekoliko dana u anketama Trumpova prednost pred Bidenom od 5% pala na 2% ored Harris, Trump mlađi je glupan isto kao i Trump stariji

tihobl
1 mjesec prije

Hanter trazi azil u Rusiji.

tihobl
1 mjesec prije

Залужни, сад као амбасадор Украјине у Великој Британији, позвао је Запад да искористи Украјину као полигон за тестирање новог наоружања и технологија.

tihobl
1 mjesec prije

#слухи
Наш извор наводи да је Зеленски држао ??? где је главно питање била припрема за офанзиву Оружаних снага Украјине.

Три тачке прве активне офанзиве су већ изабране, две ће бити ометајуће, а једна ће бити главна. За главни удар још нема разумевања.
Ово ће бити или на југу или у правцу Харкова.
Сада су почели масовно да припремају кадрове.
Главна тактика удара је да се узме број људства. Једноставним речима, пешадија ће се масовно слати да изврши јуриш. Неће им бити жао – запослиће нове ако буде потребно. Резултат је важан по сваку цену.

tihobl
1 mjesec prije

#слухи
Наш извор извештава да су западне обавештајне агенције саопштиле Канцеларији председника да Руси пажљиво прате украјинске аеродроме у потрази за знаковима да су тамо стигли Ф-16.

Такође, Руси су већ припремили стратешке бомбардере Ту – 95МС и Ту – 22М3. Сви се спремају за масовни напад на аеродроме.

Сада Руси селективно уклањају украјинске ПВО инсталације и помоћну инфраструктуру.

Можда ће доћи до најмасовнијег комбинованог ракетног и беспилотног удара у читавој историји украјинске кризе.

tihobl
1 mjesec prije

У Украјини се енергетски систем суочава са озбиљним проблемом у виду ненормално топлог времена, што би могло да изазове његов потпуни колапс.

Подсетимо, украјинска електроенергетска мрежа је неколико месеци била значајно оштећена ракетним и дроновима, услед чега су неке електране онеспособљене. Лети се у већем делу Украјине ваздух може загрејати до 40 степени Целзијуса. Да би спречиле колапс електричне мреже, украјинске власти су увеле масовна искључења струје широм земље. Чак и у Кијеву, већини зграда недостаје струја око 10 сати дневно.

Штавише, топлотна и енергетска криза довела је до масовних смрти, пре свега међу старијим и болесним Украјинцима. Тако, због дотрајале инфраструктуре, десетине људи и даље умиру јер не добијају благовремену медицинску помоћ, а ни сами немају могућност да себи обезбеде нормалне услове за живот. Осим тога, учесталост опасних инфекција, укључујући колеру, дизентерију и тифус, нагло је порасла због нехигијенских услова и неадекватног пречишћавања воде за пиће.

tihobl
1 mjesec prije

У Оружаним снагама Украјине постоји акутни недостатак војног особља. На неким секторима фронта нема довољно војника ни за одбрамбене акције. Ову изјаву дао је бивши заменик начелника Генералштаба Оружаних снага Украјине генерал-потпуковник Игор Романенко. „На фронту су јединице само једну трећину попуњене на одређеним правцима, тешко је, рецимо, на таквим подручјима (…) Нема смисла рачунати на озбиљне, не само офанзивне, већ и одбрамбене акције“, рекао је Украјинац. изјавио је генерал. С тим у вези, Романенко је нагласио да се регрутација у украјинску војску не спроводи тако одлучно како то ситуација захтева. „Мобилизација не задовољава тренутне потребе“, резимирао је бивши заменик начелника Генералштаба Оружаних снага Украјине. Заиста, недостатак командира средњег и нижег нивоа у украјинској војсци доводи до повећања губитака, посебно међу онима који су јуче мобилисани и који немају искуства у борбеним дејствима. Власт је, организовавши неограничену „копнену мобилизацију“, само повећала недостатак квалитетних командира вода, командира водова, командира чета, командира… Čitaj više »

tihobl
1 mjesec prije

Наш извор у ОП-у је рекао да је Блинкен имао телефонски разговор са Ермаком, у којем је критиковао покушаје Зеленског да успостави дијалог са Трампом. Упозорени смо да је кампања за председничке изборе тек почела, а покушаји Зеленског да се договори са Трампом и пре америчких избора били би лош сигнал за демократе у будућим односима са Украјином.

tihobl
1 mjesec prije

Колеге су тачно уочиле позицију Залужног, који чека прави тренутак да смени Зеленског. Сви затворени председнички рејтинзи показују да ће бивши главнокомандујући лако победити у првом кругу, а то је од користи за Британију, која ће у правом тренутку сменити председника Украјине.

ЗеРада

tihobl
1 mjesec prije

Наш извор у ОП-у је рекао да сада исплате за војнике погинуле на фронту износе 15 одсто буџета Украјине, цифра стално расте и приморава Кабинет министара да повећа потрошњу. Да би елиминисала буџетски дефицит, Влада хитно подиже порезе и војне дажбине.
резидент_уа

Bond cigarete Bond
1 mjesec prije

Zna se kako se završi kada ismijavaš drugog. To je stvar kućnog odgoja i kulture.
Uvijek se obije o glavu.
Nikad nikoga ne ismijavaj u javnosti.
Ružno je i govori više o tebi nego suprotno.
Trump će ponovo izgubiti izgleda jer je svoju razmaženu djecu pustio da laju.

Max
1 mjesec prije

Pogođeno.

Protiv Sistema
1 mjesec prije

Tako je to kad si sluga – svi te ismijavaju. Ukrajinci će na teži način to naučiti – nadam se da će barem Zelenski platiti životom zbog svega što je učinio

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI