Ukrajinske trupe snimile mučenje ruskog vojnika

Ukrajinske trupe muce ruskog vojnika
57 komentara

Zatvorenik je bio vezan za stol i navodno udaren strujom, pokazuje snimka

Ukrajinske trupe mogu se vidjeti kako snimaju brutalno mučenje ruskog ratnog zarobljenika (POW) koji je odbio omalovažiti svoju zemlju i pozdraviti kijevsku vojsku, u vrlo uznemirujućem videu koji kruži društvenim medijima.

Isječak bez datuma od 90 sekundi koji prikazuje zlostavljanje zarobljenika snimio je neidentificirani ukrajinski vojnik stacioniran na okupiranom ruskom teritoriju, očito u regiji Kursk, a u utorak ga je podijelilo nekoliko ruskih Telegram kanala.

Video prikazuje unutrašnjost stana u kojem na podu leže ili sjede tri ruska zatvorenika s lisicama na rukama i povezima na očima, dok je četvrti postavljen u ponižavajući položaj. Peti vojnik, s povezom na očima, začepljenim usta i bez košulje, čizama i čarapa, vezan je za naopako okrenut stol u drugoj sobi.

Podrugljivo nazivajući zatvorenike “Ivanima”, jedan ukrajinski zarobljenik ih je pitao zašto šute, prije nego što je prišao onome koji je bio vezan za stol. Zatim skida čep i pita kojoj jedinici pripada. Kad ne dobije odgovor, Ukrajinac ga udara u lice.

Nekoliko sekundi kasnije, drugi ukrajinski vojnik, čije lice nije prikazano, počinje mučiti ruskog zarobljenika tako što mu navodno udara stopala strujom, dok on vrišti i trza se od bolova. Ukrajinski ispitivač zatim pokušava natjerati zarobljenika da kaže “Slava ukrajinskoj vojsci” i omalovaži ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Kad Rus odbije razgovarati, navodno biva po drugi put udaren strujom i pretučen. “Jebiga, super”, šali se Ukrajinac. Nejasno je jesu li ostali zatvorenici bili podvrgnuti istom tretmanu.

Od početka ukrajinskog upada velikih razmjera u regiju Kursk, Rusija je opetovano optuživala Kijev za ciljanje civila i počinjenje ratnih zločina. U ožujku je UN objavio izvješće u kojem se navodi da su zarobljeni ruski vojnici bili mučeni i zlostavljani dok su transportirani u pozadinu.

Ukrajinski dužnosnici tvrde da su zarobili brojne ruske vojnike tijekom napada u regiji Kursk. Krajem kolovoza Moskva je dobila natrag 115 svojih zarobljenika zarobljenih na tom području u zamjenu za oslobađanje istog broja ukrajinskih vojnika.

mučenjerusijaukrajinaZarobljeni vojnici
Pretplatiti se
Obavijesti o
57 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivana Podravec
11 dana prije

Jučer sam čitala članak o krasnim i milosrdnim ukrajinskim vojnicima koji u Kursku ne rade zločine nego još im pomažu stanovništvu , liječe ih i donose im hranu ? Zelensky po običaju .laže čim zine .

Schwarze Hunderte
11 dana prije

Što tek njih čeka 😱 ????

Drago
11 dana prije

Ako se Putin naljuti nece biti nijednog ukrija

Karma
11 dana prije

AskeNAZI gamad. Sotonski okot degenerika

ronaldo
11 dana prije

Sta rade rusi u Ukrajini da nisu tamo ovo ne bi ni bilo znaci bože to je tako kada nekog napadnes i pobijes mu sve.

tihobl
11 dana prije

Две хиперзвучне ракете ,,Кинжал” погодиле су подземни бункер у Житомирској области. Погинуло је више од 25 високих официра Оружаних снага Украјине и цео командни састав. Место поготка је тренутно окупирано оперативцима СБУ и потпуно је искључен мобилни интернет.

nastran
11 dana prije

zato za njih ne vrijedi haški sud

tihobl
11 dana prije

Gledao sam juce kako rusi muce dvije zarobljene ukrajinske vojnikinje. Uzeli su curi mobilni i gledaju njene selfije i vicu OPA i zvizde. Zarobljenici je veoma neprijatno dok nepoznati pregledaju njene intimne fotke.

tihobl
11 dana prije

Шведски министар спољних послова поднео је оставку „неочекивано”, али се то очигледно догодило након напада на Полтавски војни институт у Украјини.

Ово је индиректна потврда да је у Украјини страдала велика група шведских инструктора.

Прича се да су Швеђани у питању били високорангирана група из Саабовог војно-индустријског одељења.

eks
11 dana prije

CIA je glavni instruktor za mučenje. Guantanamo je samo jedan od logora za mučenje , dok po Evropi CIA ima još nekoliko logora. CIA je internacionalni Gestapo . Ukrajinci su sa odličnim uspehom završili obuku .

eks
11 dana prije

Dva “Kinžala” pogodila su bunker u oblasti Žitomir . poginulo je oko 25 visokih oficira OSU .

eks
11 dana prije

Stže informacija da je ( posle raketiranja u Poltavi ) “iznenada” preminuo potpukovnik američke vojske Džošua Kamara .

Dux
11 dana prije

Nadam se da nije namjerno….ali mi nije jasno zašto portal logično uklanja komentare….

Dux
11 dana prije

…otkad se na ovom portalu cenzurira Vukovar i Oluja….

eks
11 dana prije

U ukrajinskoj vojsci sve manje je Ukrajinaca , a povećava se broj NATO vojnika (“plaćenika” i “dobrovoljaca” ) , a isto tako dolaze i plaćenici koje po svetu regrutuje CIA ( najviše iz Južne Amerike ) .

Dux
11 dana prije

…zar ratne zločine ne treba tretirati jednako….bez obzira na naciju i zastavu…

Dux
11 dana prije

Po kojim krterijima je Putin zločinac, a Zelenski i ono židovsko govno nisu…

Dux
11 dana prije

…zar smrt Palestinca i Rusa nije jednaka smrti Ukrainca i Izraelca…

Dux
11 dana prije

…je li manje važna patnja Palestinske djece….od židovske…

Zar ne
11 dana prije

Sto bi tek radili komentatorima 😀

Darko
11 dana prije

Ukrajinu treba sravniti sa zemljom, Putine što se čeka?

Max
11 dana prije

Užasan i odvratan zločin.

Protiv Sistema
11 dana prije

Tik-tak otkucava sat za propalu tvorevinu zvanu ukrajina. Vjerujem da će ih uništiti do kraja rusi kao opomena blentavim europljanima da se opamete prije nego bude kasno.

Čuko
11 dana prije

Sva gamad ima ime i prezime bez obzira jesu li rusi i ukrajinci. Tajne službe nakon rata trebaju potražiti dotičnu gospodu po cijelom svijetu na način da im planet Zemlja postane premal i da umiru u najgoroj agoniji. To bi trebao biti dio nacionalne strategije svake države koja drži do sebe.

Nitko
11 dana prije

ko zna što još rade, a da nisu ni snimili…

nessy
10 dana prije

Tako treba, to su pravi Banderasi. Svaki je zasluzio za nagradu, banderu odgovarajuceg kalibra u ispuh. Nazalost u svim ratovima se zlocini dogadjaju, ali, hvaliti se takvim cinom, i jos to objavljivati, moze samo tesko poremecen…Htio sam reci covjek, ali ta bica ne pripadaju medju ljude.

FELIX
10 dana prije

VECINU MUCENJA RUSKIH VOJNIKA UKRAINCI NE SNIMAJU

Peacemaker
3 dana prije

U ratu uvek isplivaju na površinu najsmdljivija go**a od ljudi.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI