Ukrajinsko oklopno vozilo sa svastikom prikazano na njemačkoj televiziji

Ukrajinska vojska - Nacisticki simboli
83 komentara

Simbol se pojavio u izvješću N-TV-a, nakon što su ukrajinske postrojbe zauzele ključni grad u regiji Harkov

Njemačka novinarska ekipa snimila je ukrajinske vojnike kako voze oklopno vozilo s kukastim križem, tijekom protuofenzive ukrajinskih snaga.

Kanal N-TV objavio je u utorak kratki video koji su snimili njegovi novinari u sastavu ukrajinske vojske. Izvješće opisuje nedavna napredovanja vojske u istočnoj regiji Harkova, tijekom kojih su kijevske snage ponovno zauzele grad Izjum. Dok novinar intervjuira ukrajinskog vojnika u blizini ceste, prolazi oklopno vozilo s nečim što izgleda kao bijela svastika naslikana na boku. Ni novinar ni kanal nisu objasnili prisutnost simbola.

Ovo nije prvi put da su ukrajinske postrojbe primijećene s nacističkim i nacističkim tetovažama i oznakama. Poznato je da bataljun Azov, koji je dio ukrajinske Nacionalne garde, među svojim redovima ima pripadnike nacionalističkih i neonacističkih stavova.

U svibnju je predsjednik Vladimir Zelensky objavio sada izbrisanu fotografiju ukrajinskog vojnika s oznakom koja podsjeća na simbol lubanje (Totenkopf), koje su koristile elitne SS postrojbe Adolfa Hitlera. Sličan incident dogodio se prošlog tjedna, kada je ured Zelenskog podijelio fotografiju predsjedničke garde s neonacističkom oznakom. Fotografija je u međuvremenu uklonjena.

nacistiNacistički Simbolinjemačkaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
83 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
2 godine prije

Tko želi provjeriti autentičnost screenshot-a, može preko google-a ako traži:
” n-tv Ukrainer: Russen geben uns mehr Waffen als der Westen ”
i pogledati video na prvom nađenom linku. Ovo je momenat u 59 sekundi videa.

2 godine prije

A vezano za “simbol lubanje (Totenkopf)”, u istom ovom video se može vidjeti i da se neki intervjuirani vojnici kite simbolom lubanje.
Očito opet dolazi sezona ove simbolike i u Njemačku, iako se za ekstremizam tamo optužuje opoziciona stranka AFD.

jonbonjovi
2 godine prije

Naslov je pogresan, svastika je nas slovenski simbol, kuksti krst je nacisticki.

Dragačevac
2 godine prije

Mogu da donekle razumem fašizam u državama koje su bile saveznice Nacističke Nemačke, ali ne mogu nikako da razumem fašizam i naklonjenost Trećem Rajhu u zemlji koja je bila okupirana eksplatisana i uništena od strane Nacističke Nemačke.

tri p
2 godine prije

Nije mi jasno puštanje azovaca iz pritvora, kao cilj je denacifikacija Ukrajine, a puštaš okorjele naciste da se vrate u Ukrajinu i na front…..
Ovo svakim danom sve manje logike.

Rimtutituki
2 godine prije

Zasto cudjenje,pa jedan kuko a oni ga svi jao tattoo nose blizu srca

eks
2 godine prije

Zar još uvek treba objašnjavati da je fašizam na zapadu digao glavu i da su podsticaj fašizmu dali upravo američki fašisti , jer ga žele koristiti u ratu protiv Rusije. Ukrajinski nacisti su pripremani od malih nogu , indoktrinirani ispiranjem mozga . Gledali smo snimke iz Ukrajine od 2015., 2016., 2017. , 2018. godine gde nacisti , uključujući i decu od 10 do 14 godina , paradiraju i drže mitinge. Kukasti krstovi, uzvici “sieg heil” , fotografije Bandere, nacistički pozdravi ispruženom rukom i sva druga obeležja iz vremena Hitlera . Samo ko neće, taj ne vidi suštinu dogadjaja u Ukrajini.

Valter
2 godine prije

Svi ovi narativi u vezi “nacizma” su skroz budalasti i upućuju na duboku indoktrinaciju.
Neminovna je činjenica da su židovi uzrokovali oba svjetska rata, lagali o holokaustu da se prikriju Eisenhowerovi masovni logori smrti (između 8-11 milijuna Njemaca pobijeno), a one snimke leševa iz tobože njemačkih logora su zapravo bili njemački civili i vojnici.

Također, Amerika-UK su bombardiranjem razbili opskrbne linije što je dovole do vrlo malog broja židovskih žrtava u radnim logorima. Nema dokaza da je i jedan židov umro od nekakvih gasnih komora. To su ogromne budalaštine opovrgnute Leuchter izvještajem. Nije bilo nikakvih komora u niti jednom logoru.

Ovaj abnormalni svjetski poredak non-stop laži počiva na zvjerstvu “pobjednika” drugog svjetskog rata. Ta jalova pobjeda je dovela do bijelog genocida koji se dešava sustavno zadnjih 40 godina.

Tko sve ovo do sada nije skužio, nakon ogromne “korona” podvale, nije ni sposoban za kritički osvrt bilo čega.

Josip
2 godine prije

I zbog te ukrajinske fašističke bagre je ona krmača Ursula razorila cijelu EU?

gigi pinna
2 godine prije

Čudno mi je bilo ovo rusko povlačenje iz regije Harkov, a zna se da su baš tamo, poslije Mariupolja, najprisutniji Ajdar, Desni sektor i slični pavijani. Kako se to misli provesti denacifikacija bez rješavanja Harkova?
Rusiji bi dobro došla i deoligarhizacija – da nije u razmjeni “zarobljenika” (u isti rang Ukri stavljaju civile i vojnike) bio u pitanju Medvedčuk, ovaj bi šljam i ološ iz Azova zagnojio odavno.

rade
2 godine prije

Nacisti na nacistickoj TV.

Ivica1608
2 godine prije

Zanimljivo, kako telegram link više ne radi. Kaže kanal se ne može prikazati jer je “prekršio lokalne zakone” a prije sat vremena je radio…. Nacistička propaganda i cenzura. Ljudi moji, nacizam se vratio, što ćemo uraditi po tom pitanju?

ANTIFŠISTA
2 godine prije

Samo polako, istina o Ukrajinskom i zapadnom NAZI – FASHIZMU Će izaći na vidjelo.a ovaj puta svak tko se time kiti ili skriva iza tih simbola treba kirurški biti odstranjen iz ljudske zajednice.

Krim
2 godine prije

Hajde, sada par skikica sa istetoviranim Wagnerovcima, cisto za objektivnost

Grdi
2 godine prije

Bilo bi zanimljivo cuti kometar plenkija koga podrzava tamo u ukrajini …….

Max
2 godine prije

Nacisti.

Primat
2 godine prije

…svi se ovdje, prave glupi, kad im vjetar puse u rog. piramidalna subordinacija vojske, sugerira iskljucivu i potpunu odgovornost, vrhovnih zapovjednika za sve devijacije u podcinjenih, pa tako i za neprimjereno/protuzakonito koristenje simbola, amblema, znakova… koji nisu iz knjiga grafickih standarda, koju ima svaka vojska svijeta. …dakle, aplikacija bilo kojeg znaka, simbola, napisa, heraldike..itd na odorama i tehnickim sredstvima, u slucaju ukrainske vojske, ..-ukoliko nije suzbijen na vidljiv i rigorozan nacin, s jasnim stavom o ozbiljnosti krimena…, pocinje zivjeti svoj autonomni zivot. radikalizacija, jest cilj koristenja, ovih namjerno stvorenih prostora za manipulaciju. …ratovi se vise ne objevljuju, medju ostalim i zbog toga. …naime, kad se rat objavi, neprijateljskoj strani se salje i knjiga grafickih standarda, koja sadrzi sve podatke o uniformi, oznakama i ikonografiji zastave ili heraldike unutar svih rodova zaracenih strana. kad se rat objavi, sve prelazi u ratni modus. pravo, ekonomija, mediji… a svako profiterstvo i para-militarizam, smatra… Čitaj više »

Ante
2 godine prije

Ne mogu vidjeti video jer piše da kanala krši lokalne zakone. Ovo mi piše na engleskom. This channel can’t be displayed because it violated local laws. Znači tako se izvlače da ne pokažu Ukrajinske kukaste križeve.

Hogar
2 godine prije

Usrula von septicka jama i narokani bijelim prahom. GMO ekipa.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI