Upozorenja za putovanja u Veliku Britaniju izdana diljem svijeta

airodrom prazan
28 komentara

Australija, Malezija, Nigerija, Indonezija, Ujedinjeni Arapski Emirati i Indija savjetovale su svojim građanima da se drže podalje od nereda

Nekoliko zemalja, uključujući Australiju, Maleziju i Indoneziju, izdalo je sigurnosna upozorenja svojim građanima o putovanju u Ujedinjeno Kraljevstvo u svjetlu raširenih prosvjeda protiv imigracije diljem zemlje.

Višestruki prosvjedi postali su nasilni diljem Britanije tijekom vikenda, dok su se prosvjednici protiv imigracije sukobili s policijom nakon ubojstva troje djece od strane tinejdžera afričkog podrijetla prošlog tjedna.

Prema medijskim izvješćima, najmanje pet zemalja izdalo je upozorenja za putovanja svojim građanima.

Malezija je bila prva zemlja koja je u nedjelju izdala obavijest svojim građanima u Velikoj Britaniji, pozivajući ih da se “drže podalje od područja prosvjeda” i “ostanu na oprezu”.

Veleposlanstvo Indonezije u Londonu uputilo je sličan apel, pozivajući svoje građane u Ujedinjenom Kraljevstvu da budu oprezni, osobito ako putuju ili obavljaju aktivnosti izvan kuće, te da “izbjegavaju velike gužve i mjesta koja mogu postati mjesta okupljanja masa ili grupa demonstranata.”

Nigerija je u ponedjeljak izdala upozorenje za putovanja, upozoravajući svoje građane koji planiraju posjetiti Ujedinjeno Kraljevstvo da su prosvjedi u dijelovima Ujedinjenog Kraljevstva bili “veliki i u nekim slučajevima nemirni” te da “postoji povećani rizik od nasilja i nereda”.

U svom upozorenju u ponedjeljak, australska vlada također je savjetovala svojim građanima da “pokažu visok stupanj opreza”, rekavši: “Izbjegavajte područja gdje se održavaju prosvjedi zbog potencijala za poremećaje i nasilje.”

U ponedjeljak je službeni račun Veleposlanstva UAE u Londonu pozvao građane te zemlje da “poduzmu potrebne mjere opreza i izbjegavaju prenapučena područja”.

Indija je zadnja nacija koja je izdala upozorenje. U utorak ujutro Visoko povjerenstvo Indije u Londonu navodno je priopćilo da “pomno prati situaciju” i upozorilo indijske građane da “ostanu budni i budu oprezni dok putuju u Ujedinjenom Kraljevstvu” i izbjegavaju sva područja na kojima bi se mogli održati prosvjedi .

Deseci britanskih mjesta i gradova potresaju prosvjedi protiv imigracije i islama od prošlog ponedjeljka, kada je britanski tinejdžer ruandskog podrijetla nasmrt izbo troje djece i ranio desetero drugih u gradu Southportu, u blizini Liverpoola.

Više od 400 ljudi uhićeno je nakon što su neredi potresli Liverpool, Bristol, Manchester, Hull, Belfast, Stoke i druge gradove diljem Ujedinjenog Kraljevstva, prema medijskim izvješćima.

ProsvjediVelika BritanijaZabrana putovanja
Pretplatiti se
Obavijesti o
28 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Pametno

1 mjesec prije

Unutrasnja faza verskog rata sto ce biti aktuelno sirom Evrope – sad ce se pokazati prava svrha migrantske agende.
I sasvim slucajno zajedno sa ratnim i gomilom drugih ludila.

tihobl
1 mjesec prije

Te su zemlje nebitne. Bitno je da Pakistan i dalje salje pojacanja.

MladenSt
1 mjesec prije

E moji Briti ,sijali ste vitar a žanjete oluju .

Zeljko
1 mjesec prije

Info “stara” najmanje 48 sati !

dupla kamilica
1 mjesec prije

Tih 400 uhićenih, sve bijelci a zamaskirani đihadisti sa mačetama napadaju kada i koga zažele uz ne pojavljivanje policije koja cijelo vrijeme mlati i hapsi bijelce. Morao sam se na hebeni X registrirati da vidim šta rade pakistanci u Birminghamu. Jako dobro naoružani i organizirani, spremni su da odrade svoju zadaću.

Hogar Strašni
1 mjesec prije

Sve po planu. Isceniraš nasilje i građani moraju sami poduzeti mjere obrane. Onda sukobi eskaliraju i to je plodno tlo za uvođenje policijskog sata i diktature policijske države, kontrole građana, 15 minutni grad…..
A sve da građanima bude bolje i da budu mirni.

Max
1 mjesec prije

Rugali su se drugima a gle sad.

hiber
1 mjesec prije

Vidit cemo što ce biti sa Nigelom Farageom? Ocito ce dotični biti optužen da je podstrekač pa bi mogao upoznati ulsterske zatvore iznutra, ako ne pobjegne u matičnu njemačku državu ili ga ne prebiju ljevičari, muslimani, crnci, afrikanci, indijci, istočni europljani, arapi itd.itd. Onih par bijelaca-pivopija tesko da ga spase.

Max_mo
1 mjesec prije

Širili stoljećima zlo po planeti ali dođe vrijeme da se zlo vraća doma.

hogar strašni
1 mjesec prije

hoće li migranti dohvatiti i kralja?

Lucija, prva
1 mjesec prije

Mislim da nema smisla da ovdje nešto stavljam.

Imate @ime, sa malim “i”.

I @warriora kojem to sve smeta, pa neka oni komentiraju

🖕🖕🖕🖕 Toliko od mene.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Kao prvo to je sve posljedica nerealnih politika..nesto slicno situaciji u Srbiji 90 ih….kada se svi mrzilili srbe zbog njihivog stava prema drugima a onda se cudili sto ih nitko ne voli….tako i englezi koji su stoljecima bili imperijalna sila i kolonizatori pa se.sad.cude .
.a emigranti su prica za sebe….prvo bi ti emigranti trebali traziti srecu u susjedjim zemljama a ne odmah Eu….u svakom slucaju sam protiv nasilja s bilo cije strane.

Jako zgodan
1 mjesec prije

Kad krenu anglosasi da te udaraju izvuces lgbtq zastavicu i mases. Prestaju odmah, bez obzira na boju koze i religiju, garantirano

pticopteris_pticoseris
1 mjesec prije

Angela je jednom rekla : srdačno dobrodošli doktori i inžinjeri…

Zaboravili su je pitat, odakle joj ta ideja da ih pozove…

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI