Suprug Kamale Harris, analitičar MSNBC-a, napušta svoj prijašnji posao kako bi se pridružio Bidenovoj administraciji

Kamale Harris
13 komentara

Odvjetnik Douglas Emhoff, suprug predviđene američke potpredsjednice Kamale Harris, s trojicom analitičara MSNBC-a i jednim suradnikom, napuštaju svoja radna mjesta zbog uloga u administraciji Joea Bidena.

Emhoff će službeno napustiti svoju odvjetničku tvrtku DLA Piper prije 20. siječnja, to jest dana inauguracije. “Gospodin Emhoff surađuje s tranzicijskim timom Biden/Harris kako bi razvio portfelj na koji će se usredotočiti kako bi podržao rad administracije”, rekao je glasnogovornik Bidenove kampanje.

Trenutno je nepoznato koju bi administrativnu ulogu mogao ispuniti prvi ikad drugi gospodin, no mrežni komentatori taj su potez nazvali “problematičnim” i licemjernim, budući da su mnogi demokrati ranije kritizirali Donalda Trumpa zbog dopuštanja članova obitelji u njegovu administraciju.

Tri zaposlenika MSNBC-a ”uletjet” će na neke već planirane pozicije. Barbara McQuade pridružuje se Bidenovom timu za reviziju pravnih agencija, Richard Stengel uputit će se u agenciju za globalne medije, a Ezekiel Emanuel pridružio se Bidenovoj radnoj skupini za koronavirus.

Svi oni bili su glasni Bidenovi simpatizeri na društvenim mrežama prije nego što su napustili mrežu, često kritizirajući Trumpa.

U međuvremenu, povjesničara i suradnika MSNBC-a, Jona Meachama, mreža jednostavno pušta, iako je već bio član Bidenove kampanje, pojavilo se u eteru prije i nakon otkrivanja ove činjenice.

joe bidenKamale Harris
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Neubau
3 godine prije

Tko to kaže da se prostitucija ne isplati?

tucker carlson
3 godine prije

dosta msm voditelja i komentatora imaju poveznice sa tajnim sluzbama,doslovno sa njihovih platnih lista.regruti.nije ni cudo da bi isli u administraciju ovih pokvarenjaka.

nekoime
3 godine prije

Židovsko-indijsko-jamajčanska kombinacija još nije dobila izbore, ma što mediji o tome pisali.

piždro
3 godine prije

pa rekli su više puta njihove vođe, od izabrani: mi kontrolišemo amerku a amerika cijeli svjet.. dakle, sve je pod kontrolom.. kao sto je i pisano davno u tankoj knjizici..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Bosanac
3 godine prije

A mogli bi i u zatvor većina njih kolektivno otić, ako im republikanci dokažu (po meni veoma velike izborne prevare ove godine, demokrate nam na ovim U.S. izborima pokazuju da su sve ostale političke partije iz tzv. banana država male bebe za njih).

Max
3 godine prije

Teška namještaljka.

BanOvan
3 godine prije

Lesinari se okupljaju a zec jos nije skemban

Robot
3 godine prije

He he he a gdje je Mojsije? Trumpe izdrzi. Tragijomedija ” demokracije”

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI