Vezani Palestinac pronađen mrtav u Belgiji

Belgija
20 komentara

Tijelo, vezano za ruke i noge, otkriveno je u gradskom parku u Antwerpenu

Palestinac je pronađen mrtav u parku u srcu belgijskog lučkog grada Antwerpena. Tijelo je bilo vezano za ruke i noge, a vlasti još uvijek ne mogu utvrditi uzrok smrti.

Tijelo je prvobitno pronašao prolaznik kako leži kraj starog vojnog bunkera iz Drugog svjetskog rata u gradskom parku prošle srijede. Prema Uredu javnog tužitelja u Antwerpenu, preminuli je bio u parku najmanje 24 sata prije nego što je otkriven.

Vlastima je trebalo dva dana da utvrde da je muškarac, koji kod sebe nije imao osobne isprave, 26-godišnji palestinski izbjeglica. Nije imao dozvolu boravka, ali je tražio azil u zemlji. Prije smrti nije bio poznat policiji i nije imao kriminalni dosje.

Obdukcija nije dala konačan rezultat i istražitelji su otvoreni za sve teorije, od ubojstva do posebno razrađenog samoubojstva.

“Obdukcija nije razjasnila uzrok smrti, tako da svi tragovi ostaju otvoreni”, rekao je glasnogovornik Ureda tužitelja, Kristof Aerts, lokalnim medijima u petak.

Tajanstveni incident potaknuo je divlja nagađanja na internetu, a neki čak sugeriraju da je preminuli možda linčovan iz nepoznatog razloga. Vlasti su, međutim, pozvale na suzbijanje širenja takvih teorija, pozivajući javnost da pričeka rezultate službene istrage.

“Razumijem da se na društvenim mrežama vrti mnogo ludih priča… započela je sudska istraga, s istražnim sucem, javnim tužiteljem, laboratorijem, forenzičkim liječnikom i istražiteljima”, rekao je Aerts za The Brussels Times u srijedu.

Do sada, vlasti nisu pružile dodatne informacije o incidentu.

BelgijaistragaPalestinasmrt
Pretplatiti se
Obavijesti o
20 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zeljko
18 dana prije

Belgijski grad Antwerpen nije samo poslovni i trgovački centar, već i središte zabave, kulture i draguljarstva. U Antwerpenu jedna od najvećih Židovskih zajednica u Europi!

nekoime
18 dana prije

Utopio se, pa to je svima jasno.

Crescent
18 dana prije

U demokraciji to se proglasi samoubojstvo

trolling queen
18 dana prije

“……istražitelji su otvoreni za sve teorije, od ubojstva do posebno razrađenog samoubojstva.” — dakle, “tijelo je bilo vezano ZA ruke i noge” (što sugerira kako je bio negdje obješen), “pronađen mrtav u parku u centru lučkog grada A…” (što sugerira kako je tamo ostavljen, u centru grada, kako bi nekome bio upozorenje i vjerojatno kako treba nekoga ušutkati)….istražitelji će se potruditi pronači počinioca baš kao što su svi istražitelji iz tog dijela Europe “pronašli” počinitelje terorističkog rasturanja NS….bitno je kako su “vlasti i istražitelji” upozorili ove na društvenim mrežama neka začepe i ne lupetaju sve i svašta, jer oni će odraditi svoj posao?!…dakle, uobičajeno postupanje zadnjih godina – ispeglajmo PR, proglasimo ove na društvenim mrežama nacistima…jer, jbg, treba zaštititi prave belgijske naciste (npr najpoznatija je familija velike carice EK, baš prava belgijska)…..također, nikako ne povezati što je tip Palestinac, i što je Antwerpen domom mnogih JEWelera – nikako nema baš… Čitaj više »

Max
18 dana prije

Vjerojatno djelo Mossada.

Herc
18 dana prije

Kud baš u Belgiji , zašto nije među zemljacima od Bangladeša do Maroka, zašto ne brani svoj narod od židova? puno pitanja,ma ko ga prči ,dobio je što je tražio,jedan inženjer manje.

damjan
18 dana prije

ja mislin da se ubio iz zasjede,heheh debili glup…

FELIX
18 dana prije

NA KRAJU CE BITI ZA UBISTVO KRIVI ISRAELCI, MOGUCNOSTI JE PUNO I VEROVATNOST JE MOZDA I POVECANJE NETRPELJIVOSTI EVROPEJACA PREMA EMIGRANTIMA STO VEROVATNAO IMA RAZLOGA ZA TO. SA POVECANJEM PRILIVA EMIGRANATA U EVROPU BICE I PORAST NETRPELJIVOSTI DO NJIH OPET VEROVATNO NE BEZ RAZLOGA, STO CE I DOPRINETI DO JACANJA DESNICE SVAGDE GDE CE BITI VISE EMIGRANATA KOJI NISU EVROPSKOG POREKLA.

Mučki Provokator
18 dana prije

Terorista ili turista ?

Jomla
18 dana prije

Umro prirodnom smrću, a onda mu netko, iz zajeßancije, vez’o ruke i noge. Ćiča miča i gotova priča, jbg 😛 😛

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI