Žena napala ljude nožem u njemačkom autobusu

Zena napala ljude nozem u autobusu Njemacka
41 komentar

Policija je upozorila građane da incident ne nazivaju “terorističkim napadom”

Pet osoba ozlijeđeno je u napadu nožem na autobus u gradu Siegenu na zapadu Njemačke, točno tjedan dana nakon smrtonosnog uboda nožem u drugom gradu na zapadu, Solingenu.

Incident se dogodio oko 19:40 sati u autobusu koji je prevozio oko 40 putnika na gradski festival. Počiniteljica, identificirana kao 32-godišnja njemačka državljanka, izbola je više osoba prije nego što je svladana i uhićena.

Najmanje pet osoba je ozlijeđeno, od kojih tri “kritično”, a jedna “ozbiljno”, prema vlastima.

Motiv napada ostaje nejasan, a policija je izričito upozorila javnost da “ne širi lažne informacije”, a posebno da ne spominje “teroristički napad”. Prema izvorima Bilda, napadačica je možda bila psihički poremećena ili je bila pod utjecajem droga i alkohola.

Ovaj incident uslijedio je nakon ubadanja nožem na Festivalu različitosti u Solingenu prošlog tjedna, gdje su tri osobe ubijene, a osam ih je ozlijeđeno. Policija je uhitila 26-godišnjeg Sirijca u vezi s tim napadom, za koji je Islamska država (IS, bivši ISIS) navodno preuzela odgovornost bez pružanja dokaza.

Napad je potaknuo njemačke vlasti da poduzmu mjere protiv kriminala nožem i ilegalne imigracije. Ministrica unutarnjih poslova Nancy Faeser najavila je u petak da će policija i regionalne vlasti dobiti više ovlasti za provođenje novih propisa. Berlin je također poništio svoju zabranu deportacija u zemlje koje se smatraju “nesigurnima”, što je rezultiralo deportacijom 28 afganistanskih državljana – prvim takvim činom otkako su se talibani vratili na vlast 2021.

Grad Siegen ovog vikenda obilježava 800. rođendan, a organizatori su izrazili zabrinutost za sigurnost nakon incidenta u Solingenu, ali su odlučili da je “neotkazivanje gradskog festivala također znak demokracije i slobode”.

incidentNapadnjemačka
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zeljko
16 dana prije

Koji “tekst”! Kasnite! Slučajno ili “sasvim slučajno” pominjete Sirijca i prvi napad, onda bi bilo fer i pošteno da je drugi napad učinila etnička Njemica, 32 godine, ali “miris desnice” je zavladao na por.alu, glor.ficiraju i veli.aju se des.ičari skoro svaki tekst, ali “uzalud vam trud svirači” gubite!

trolling queen
16 dana prije

Koliko sam upoznata Nancy Fraeser od njemačke murije je zabranila objavljivanje “nacionalnosti” napadača, nakon što su zadnje učinili velikom većinom ilegalci – što javno govori i šef sindikata njemačkih murijaka (epoha.hr); medijske kuće po toj glupoj Njemačkoj slušaju glupu njemačku vladajuću kamarilu i ne objavljuju ništa korisno, objavljuju samo gomilu sranja i laži. Broj napada nožem i povrijeđeni i umrli su prekobrojni; napadi su postali njemačka svakodnevnica – valjda je u redu sada postalo pisati samo kada netko ubije nekoliko ljudi, valjda kada nastrada jedan onda više nije vrijedno spomena – kao što je prije nekoliko mjeseci umro od batina i silovanja sin grčkog doseljenika u Njemačku, čovjeka koji godinama živi i radi u Njemačkoj i drži restoran. Njegovog su 19-godišnjeg sina uhvatili na povratku sa proslave maturalne trojica ilegalaca, silovali ga i prebili od batina, umro je od povreda u bolnici. Dečko je bio upisao glazbenu akademiju. Ovo jest… Čitaj više »

tihobl
16 dana prije

Службеник америчке банке је преминуо на послу, али то нису одмах приметили. Једног дана је као и обично ушла у своју „кабину“, али никада није изашла. Ни овог дана ни било којег другог моје колеге нису приметиле ништа сумњиво. Ни обезбеђење није имало питања.

Чак и када се у канцеларији појавио мирис леша, сви су једногласно закључили да има проблема са канализацијом. Покојница је лежала на свом радном месту четири дана док је није открила колегиница која је случајно свратила.

zbljuvvvac
16 dana prije

u napadu nožem na autobus ahjahaha autobus tesko ozlijeden

Max
16 dana prije

A nego što je ako nije terorizam?

Schwarze Hunderte
16 dana prije

Pa dajte im plastičnih noževa , vilica i žlica ! Vidite da im narod poludio !!!!!

Lucija, prva
16 dana prije

Nekima svaka rečenica završava uskličnikom !!!
Jer je to što oni govore jakooo bitno !!

Pitanje: a koga je ubola ta Njemica?
Nema podataka !?

Nema ni za što podataka!!

Teodorik
16 dana prije

Zena je poreklom iz Somalije. Sta cemo sad ljubitelji “migranata”?

trolling queen
15 dana prije

Jučer se dogodilo: 12-godišnja djevojčica napadnuta i silovana od strane 5 ilegalaca; u vrlo lošem stanju je u bolnici; policija uhvatila 2 od 5 napadača…..13-godišnji dječak preminuo nakon što je izboden u Oldburyju, Engleska….gradonačelin Aurore, SAD: naoružana venecuelanska banda okupirala stambeni blok, uselila se u neke zgrade, dok drugima naplaćuje reket….hoćete još?!

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI