Židovi dovode zapadnu civilizaciju do samoubojstva

Kontrola svijeta
311 komentara

Židovi vuku čovječanstvo u totalnu katastrofu. Time suvremeni svijet potpisuje smrtnu presudu zapadnoj civilizaciji

Neki pokušavaju objasniti katastrofu koja je zadesila svijet od strane cionista. Ali činjenica je da su cionisti skupina rođena iz židovske zajednice. Da bogati Židovi svijeta ne financiraju te ljude, vjerojatno se ne bi mogli tako lako igrati sa zapadnim vrijednostima.

Jedan od najistaknutijih mislilaca Turske, profesor Saadettin Öktem, nudi duboke uvide u sažetim video zapisima. On je stručnjak za istočne i zapadne civilizacije, s dubokim poznavanjem duhovne suštine islama, judaizma i kršćanstva.

Gledao sam njegovu kratku ocjenu neko jutro. On kaže: “Modernost je mrtva. Svemiru ne obećava ništa osim krvi.”

Nije lako misliocu poput Saadettina Öktema, koji ima široku viziju i svjestan Istoka i Zapada, izreći ovu izjavu. Prije samo nekoliko godina rekao je da je mudrost još uvijek na Zapadu; znanje, razumijevanje, znanost i tehnologija još uvijek su bili na Zapadu; a da nam nije prešla. Prilično je izvanredna ocjena za takvog mislioca da danas koristi takav izraz da je “modernost mrtva”.

Zapadne vrijednosti

Nakon srednjovjekovne inkvizicije i papinske dominacije, unatoč kasnijim razdobljima kolonijalizma i zapadne hegemonije koja je marginalizirala ljude Azije i drugih civilizacija, Zapad je ipak uspio proizvesti vrijednost, barem za sebe, kroz znanost temeljenu na eksperimentu i promatranju. Zapadne države uspjele su uspostaviti široke intelektualne i pravne okvire, poput demokracije, ljudskih prava, prava na okoliš, prava na život i pristup hrani, iako su ta prava često primarno proširena samo na vlastite građane.

Nakon Drugog svjetskog rata, također pod utjecajem ljevice, na Zapadu su se zapravo razvili koncepti poštenja, pravde i ljudskih prava. Gotovo je postao okosnica zapadnog razmišljanja.

Židovski narod, koji je bio podvrgnut progonu Adolfa Hitlera u Drugom svjetskom ratu i lutao Europom prepušten sam sebi, generirao je izvanredne mjere kako bi osigurao da se to više ne dogodi.

Flashback strah

Zapravo, Židovi se boje kršćana jer su svjesni da će, ako se vrati mržnja prema kršćanima iz srednjeg vijeka, 30 milijuna Židova biti smrvljeno u prah od 2,5 milijarde kršćana. Naravno, mi ne zagovaramo takvu opasnost. Međutim, u svojoj potrazi za trajnom sigurnošću, preuzeli su kontrolu nad svim monopolima moći u svijetu.

Prije svega, monopol financija stvoren je za Židove, a gotovo 90% cjelokupnog bogatstva svijeta trenutno je u rukama Židova.

Stvorili su i medijski monopol, a danas se premijer Benjamin Netanyahu, koji je u Palestini ubio 40.000 ljudi, djece i žena, u svijetu predstavlja kao heroj. I niti jedan medij u svijetu ne daje fer i pošteno izvješće. Ako samo postavite pitanje “Tko je ubojica?” i ako istražite među medijskim grupama, i ako pitate “Tko je ubojica 40.000 djece?” neće moći dati nikakav odgovor i pokušat će prikriti istinu gomilom lažnih podataka.

Porobljeni kršćani

Monopol Židova nad kršćanima nije samo monopol nad financijama i medijima nego i monopol nad upravljanjem. Jedan po jedan dominirali su svim zapadnim parlamentarcima, posebno u Sjedinjenim Državama. Kao što su nacisti okupirali europske države, cionistički Židovi su okupirali sve zapadne države. Ni umjetnik, ni saborski zastupnik, ni građanin nemaju pravo govoriti istinu na ulici. Na neki način, globus je okupiran od strane vampira.

Činjenica je da 30 milijuna Židova dominira i porobljava gotovo 2,5 milijarde kršćana. Ovu dominaciju sada provode kršćanski vojnici, kršćanski TV komentatori i kršćanski intelektualci. Cijeli kršćanski svijet je porobljen od Židova.

Danas, na ulicama Njemačke i U.K., na sveučilištima u SAD-u, u skandinavskim zemljama, u Južnoj Americi, zapravo, u cijelom svijetu, ulice vrište da je Izrael genocidna država. Ipak, kad pogledate parlamente, nitko se ne usuđuje povisiti glas, paraliziran od straha.

Na isti je način Opća skupština Ujedinjenih naroda svjedočila sceni. Predsjednik Republike Turske i uvaženi vođa islamskog svijeta Recep Tayyip Erdogan, kao i čelnici Jordana, Katara, Kolumbije, Južne Afrike, Maldiva i mnogi drugi, izašli su za govornicu UN-a i pozvali na kraj ovoj grozoti.

S napadom Izraela na Libanon, Papa je objavio objavu na X, rekavši da je ova situacija eskalirala na vrlo kritičnu razinu i da međunarodna zajednica mora poduzeti mjere. Dok su mnogi svjetski čelnici pozivali na prestanak zločina, bilo lažno ili iskreno, kao što to već neko vrijeme čini Recep Tayyip Erdogan, Židovi, koji su porobili sve kršćane, ne mrdaju prstom.

Postoje Židovi koji vjeruju u demokraciju i pravdu, a ne vjeruju u cionizam. Moraju nešto poduzeti prije svega jer su te ubojice i vampiri bili inspirirani židovskim diskursom.

Stoga danas, kako je rekao profesor Öktem, Židovi vuku čovječanstvo u totalnu katastrofu. Time suvremeni svijet potpisuje smrtnu presudu zapadnoj civilizaciji. Ova šutnja kršćanstva protiv Židova je samoubojstvo zapadne civilizacije.

Autor: Ihsan Aktas, dailysabah.com

IZRAELkršćanstvozapadna civilizacijažidovi
Pretplatiti se
Obavijesti o
311 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zeljko
4 dana prije

ADMIN Da li ste Vi svjesni da radite konstantno na širenju mržnje, izravno i neizravno, naspram Židova?!

Josip
4 dana prije

Pitanje adminima: Zasto ne omogućite ispravak tipfelra i gresaka autorima posta nakon uspješne objave? Pa zar je to tako tesko omogućiti?

Raskoljnikov
4 dana prije

Pogriješio je u nekim stvarima:
1.nisu Židovi nego cionisti talmudisti kao produžena ruka masonerije a koja je opet produžena ruka jezuita (često postoji zabuna tko je stariji i tko je koga stvorio, jezuiti su stvorili masone a masoni cioniste)

2.sam Hitler i Treći Riech radili su za njih, i Prvi i Drugi svjetski rat su bili osmišljeni i provedeni upravo iz tih krugova

3.Zapadna civilizacija, koja je samo još na papiru kršćanska, a u stvarnosti sekularna se namjerno ciljano urušava, to nije nešto spontano i slučajno nego planirano kao dio urušavanja cijelog svjetskog poretka na čijim ruševinama će se formirati novi poredak

4.Erdogan i svi ostali lideri dio su toga, svatko sa svojom ulogom od kojih neke uključuju i ulogu protivnika istima, zadnji koji su se stvarno usprotivili tome bili su ona dva predsjednika iz Tanzanije i Burundija i završili tako kako su završili

Sam
4 dana prije

Kada se ovakav clanak pojavi u MSM dosao je kraj hazarskoj dominaciji i zulumu.
Bojim se kad to vrijeme dodje da papira nece biti a ni tv,jer ce zmajevi do tada porazbijati sve sto je moguce.

Kornel
4 dana prije

Magija djeluje sve jače, frustracije i nervoza rastu. Ratno huškanje kao u ovom članku je sve intezivnije. One koji upravljaju svijetom može se nazivat raznim imenima pa i cionistima, ali njihove sluge su to svojom slobodnom voljom izabrale jer čitaju njihove medije i koriste njihov novac. Magija je napravila to da i sami vladari svijeta imaju koristi od prozivanja njih samih jer sva mržnja njihovih sluga bit će iskaljena među samim slugama koje se mogu međusobno iskorjenit, a da ne dopru do vladara samih. Židovi su u WWII dosta stradali, ali su se opet neki za koje se kaže da su židovi ili cionisti nakon šta su eliminirali veliki broj židovs opet domogli moći, a oni u stvarnosti nemaju ni religiju, ni naciju, ni ideologiju već se služe magijom za upravljanje svijetom kao sa životinjskom farmom jer životinja nezna ono šta farmer zna, a farmer zna poćetak, život i kraj… Čitaj više »

Sam
4 dana prije

Nasrallah je pogrijesio sto je razmjenjivao informacije i i lokacije svoje i svojih saradnika s Iranom i Libanskim zvanicnicima.
Nikome nije trebao vjerovati i trebao je se dobro kriti sa svojim ljudima.
Sinwar i Deif su jos zivi u maloj enklavi Gazze jer nisu vjerovali ni Mahmudu Abasu,ni Iranu,ni Kataru ni Egiptu a ni ostalima.
Oni funkcionisu na analognom principu dok su se svi zakacili na vjestacku i ona ih dopravi.
To je Subaru dobro skontao i takav problem imaju i Putin i Rusi.
Vjestacka ih porazbija i otkriva svaki potez unaprijed.

4 dana prije

Pogrešno je ovo , ne radi se tu o nikakvom porobljavanju , to je savez ..
– El -Maida , Oni su sami sebi zaštitnici .
U tom savezu nisu svi kršćani niti svi zidovi tako da to treba razlikovati..
Jasno je da taj savez čini današnji kolektivni zapad a ima tu i satelita i iz muslimanskih zemalja…
Oni koji su porobljeni i potlačeni su i kršćani i muslimani i zidovi koji nisu u tom savezu…

Subaru avatar
4 dana prije

To su samo operativci, zapovjednik je nevidljiv u drugoj dimenziji i frekvenciji i za njega vrijeme drugačije teće.

Karma
4 dana prije

Talmud i stihovi o goyimima?

borjana
4 dana prije

Autor članka je neki turčin kome je prevrtljivac erdogan moralni i svaki drugi uzor. Jučer sam napisala komentar koji, sasvim logično, nije prošao, a na temu islamske pasivnosti po pitanju genocida koji provodi izraelski režim nad stanovništvom Gaze i da bi sada odpočeli isti scenario sa Libanonom. Libanon je jednako kao i Gaza, bez ikakvih pzo sustava da bi se mogao obraniti od izraelskog zrakoplovstva i pod velikom opasnosti da se ponovi slučaj “Gaza”. Ako uzmemo za pretpostavku izjavu autora ovoga glupog članka da je kršćanski svijet porobljen od strane židova, šta je u tom slučaju sa islamskim svijetom nad kojim ovoga momenta (po autoru) ti isti židovi pripremaju i drugi genocid?!? Šta je islamski svijet učinio do sada da zaštiti taj jadni palestinski narod od izraelskih zločinaca, skupa i na čelu sa tim mnogohvaljenim, a u stvari običnim prevrljivcem erdoganom. Jednostavno, ništa! Izrael nad jednim islamskim narodom nesmetano provodi… Čitaj više »

Željko
4 dana prije

Pa cionisti samo provode nešto što su zamislili još u 19.st još prije WWI i WWII . Odavno oni glume Židove i sve je to što rade smišljeno . Ta pokvarenost je bila još tada izražena i oni su htjeli se kriminalizirati pedofiliju i incest , a ona su krenuli u preuzimanje nacionalnih banaka . Dugi je to proces i oni se tadašnjih smjernice drže i danas i to sprovode . Zanimljivo je da je Sirija prije tamošnjeg rata , pa i Libija imala svoje nacionalne banke bez vanjskog duga . Sad se priprema već duže vrijeme pozornica za dolazak Antikrista i treba mu prinijeti dovoljno ljudskih žrtava , čim više dječjih i izgraditi treći hram da ga se ustoliči . Kad već kršćani otpadaju od svoje vjera zbog lažne ideologije ili ateizma u Boga vjeruju ovi Sotonisti i prkose mu lažno se predstavljajući kao njegov izabran narod i kradu… Čitaj više »

Tupko Glupko
4 dana prije

Za shvaćanje problema preporučam pročitati ove linkove: https://hr.wikipedia.org/wiki/Talmud https://bezdlake.blogspot.com/2014/07/talmud-zidovska-knjiga-vodilja.html Pročitajte svakako i Zaključak na kraju ovog drugog linka, ne samo citate. Takva knjiga koja je pisana u vrlo mračna vremena prije 1.500 godina kada su narodi istrebljivali jedni druge i ostala je – takva kakva je – misao vodilja židovskih rabina koji i danas, skriveno ili neskriveno, prenašaju na svoju pastvu, a kao što znamo oni su vrlo religiozan narod. Vjernici bi se morali držati one – poštuj tuđe, čuvaj svoje. Niti jedan čovjek nije vrijedniji ili manje vrijedniji od drugog samo zato što je pripadnik druge religije. Talmud je nešto sasvim drugo. Dodamo li tome da Židovi potpuno nekažnjeno rade što im se prohtije na području gdje sada žive od 1948. godine do današnje situacije ravnanja Gaze i Libanona, dolazimo do njihovog vrlo mogućeg izazivanja Trećeg svjetskog rata, uz svesrdnu podršku najjače svjetske gospodarske sile koju imaju pod svojom… Čitaj više »

Subaru avatar
4 dana prije

U naseljavanju-prvi prinjeto 18 milja sakralnih žrtava, u rođenju-drugi rozmarine bebe prinjeto 54 milje sakralnih žrtava a u ustoličenju-treći će biti prinjeto 5 milijardi kurban bajrama da se posveti stvorovo djelo izniklo kroz stogodišnji rat. Pa vi sad probajte skužiti kako svijet funkcionira kroz naše proticanje vremena a ne onoga koji vlada planetom. Inaće ovdje sam pisao da će u ustoličenju-trećem stradati sto puta više nego u rođenju-drugom.

Za mir
4 dana prije

Ispravak: nije 30 miliona nego oko 100 (vikipedija, po državama).

hiber
4 dana prije

Koje gluposti. Ostaje se za nadati da je Redakcija iskopala duboki bunker i osigurala zamjenu ćlanoba do 40 koljena. Ponavlkam, nekada su cionisti činili 10% židovstva, a ostatak je bio uglavnom bundistički uključujući i Semiona, djeda Zelenskoga i pukovnika Crvene armije sa potpuno oprečnim stavovima. Onda je većina uglavnom pobijena i neutralizirana, a cionisti su postali većina jer su preživjeli. S obzirom da su prezivjeli u nezdravom okruženju sada su postali paranoidni psihopati. I sada se vi sa takvima zaj.ebavate.

Biti-ili-ne-biti
4 dana prije

Plenković se hvali, uspješno vodi zemlju, cilj je agenda 2030. Sve u održivom razvoju, od digitalizacije, dekarbonizacije, klimatskih promjena itd. Oduzimanje svega. Sa porezima je predaja vlasništva poreznoj instituciji ili koloniziranoj državi. Ubijanje stoke, bit će i poljoprivrede, u vlasništvo samo jedne korporacije i digitalne vladavine putem čipova. Iz dana u dan, iz godine u godinu, iz sata u sat je sve jasnije kamo je cilj tog puta. Žao mi je. Glasali su. Ostao je na vlasti, a mnogi su mu omogućili moć, a vjerujem i slijed tiranije. Domovinski Pokret je bio cijelo vrijeme njihov igrač, vrlo podlo, a uvukao je prevarom i Kolakušića u vrtlog. Čovjeka non-stop bojkotiraju, podmeću, oduzimaju prevarom sva prava. Prepoznatljiv, ali bojkot. Ubačeni, bez mozga, uvjeravaju da radi za HDZ. Žao mi je svih ljudi.   Sotonisti su objavili, do kraja 2025. ide čipiranje djece i bez odobrenja roditelja. Djeca, prvi na udaru sa čipovima.… Čitaj više »

mane
4 dana prije

suvise pojednostavljen tekst.takodje siri mrznju prema jevrejima.obzirom da ga je pisao turcin nista cudno.bez poznavanja istorije jevrejstva u zapadnoj evropi svi ovakvi tekstovi su cista manipulacija.

zbljuvvvac
4 dana prije

Nema tu puno mudrosti: zidovi su slozni i razmisljaju kolektivno kao i siptari i to vec 100g. Siptari su poslije 2 svj. rata zivjeli u plemenskim zajednicama i pokupovali sve najbolje pozicije u Jugi, u centrima svih gradova, sela, zaselaka i pootvarali slasticarne, ali ne pojedinci nego plemena, svi su stavili lovu na stol, a ne pojedinac. Zidovi su to isto radili sa skolovanjem djece: grupa/pleme financiraju najbolje fakultete sirom svijeta, kad zavrsi fax zaposle ga opet zidovi u banke (to je uvijek bio prioritet), guraju mu karijeru opet zidovi i tako su mnogu osvajali institucije, banke, politiku…i evo nakon 100g njihov je cijeli tzv zapad. A vi balkanci se i dalje koljite medusobno, zato i jeste najnize sluge.

Mrčikola
4 dana prije

Opet, tkz, židovi navlače i doziraju mržnju prema “svojima”, k’o i prije osamdeset ljeta, da bi isti ti, tkz, židovi, izvukli stostruku korist od toga ili lakše proveli neku novu globalnu “spačku”…na ovo treba “rendgenom” gledat.😁

Ico
4 dana prije

Židove su u srednjem vijeku naseljavali u Bosnu s ciljem da podignu gospodarstvo Bosne. Bosanci nisu bili u stanju podići gospodarstvo u Bosni, jer su svi Bosanci GOVNA!

Dalmata
4 dana prije

Židovi,su,sami,sebi širili i šire mržnju,prema sebi,jer.ako nisu svi isti,oni,moraju,zaustavit i javno,odjebat,one,koji su,danas u Izraelu,gori od,najgorih nacista.Ako nisu svi,isti,jasno moraju,pljunit u smrdouste gubice Izraelaca,koji,koriste,holokaust,da budu gori od onih,koji su to učinili.Zašto e,javno ne ograde od postupaka,Izrela,koji in lili etiketu,da ih svit mrzi?

NOB
4 dana prije

Redakcijo cistite provokatire

Želljko
4 dana prije

Bibi ti si legenda.

Jadranka S.
4 dana prije

Da prošlost postoji onda bi glava iz djetinjstva bila tu, onda bi tu bile mnoge glave. Kad umrete, ostavili biste milijune glava. No ostavljate samo jednu glavu, ne milijune. Prošlost nestaje, prošlosti nema nigdje, samo u pamćenju. Gdje je budućnost? Budućnost nije nigdje, to je samo mašta. Prošlost je ono čega sada nema, a budućnost je ono što se još nije dogodilo. Nepostoji čak ni sadašnjost. Ako nema prošlosti ni budućnosti, kako može postojati sadašnjost? Jer sadašnjost postoji samo između prošlosti i budućnosti. Što je sadašnjost? Prolaz. Iz prošlosti prelazite u budućnost, u tom prijelazu, samo u jednom trenutku je sadašnjost. Što je sadašnjost? Samo prolaz iz prošlosti u budućnost, vrata iz jedne prostorije u drugu. No ako nepostoji ni jedna ni druga prostorija, kako mogu postojati vrata? Sadašnjost je most između prošlosti i budućnosti. Ako nepostoje dvije obale, kako može postojati most? Nema ni prošlosti ni budućnosti ni sadašnjosti.… Čitaj više »

4 dana prije

„Treći svjetski rat mora biti potaknut iskorištavanjem razlika koje je uzrokovala ‘agentura Iluminata’ između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora voditi tako da se islam (Arapski muslimanski svijet) i politički cionizam (država Izrael) međusobno unište.“

Ovo je sažeti opis Trećeg svjetskog rata iz pisma masona 33. stupnja Alberta Pikea, kojeg je uputio svom talijanskom kolegi Giusseppeu Mazziniju 1871. godine. provjeri

Max
4 dana prije

Da ali ne svi Židovu nego cionissti.

darko
4 dana prije

Meni to govori da su nam danas vođe ljudi koji su ili budale koje ne shvaćaju što se dešava, ili su izuzetno moralno izopačeni, ili su kukavice koje se boje pisnuti, dakle zapadna civilizacija je već sad do grla u govnima i biti će dok god su na vlasti ovi koji su sada.

Mrčikola
4 dana prije

Komentare, “neusklađene” s idejom članka.., ne propuštamo…a, yebaji ga.😁

Schwarze Hunderte
4 dana prije

Amen !

dulebg
4 dana prije

U mnogim državama Jevreji drže visoko školstvo i slabo uopšte puštaju ne-Jevreje da se školuju, pogotovo iz medicine, stomatologije, farmacije.

© 2024 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI